NBA

NBA, Τζρου Χόλιντεϊ: "Ωραίο το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά τίποτα δεν θα ξεπεράσει το πρωτάθλημα με τους Σέλτικς"

Ο Τζρου Χόλιντεϊ
Ο Τζρου Χόλιντεϊ Ⓒ 2024 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζρου Χόλιντεϊ δήλωσε πως ακόμα και το χρυσό ολύμπιακό μετάλλιο με την Team USA στο Παρίσι δεν θα ξεπεράσει τα συναισθήματα που ένιωσε μετά την κατάκτηση του τίτλου του NBA με τους Σέλτικς το φετινό καλοκαίρι.

Οι Μπόστον Σέλτικς ήταν η ομάδα που σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή στο NBA τη σεζόν 2023/24 και ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος ήταν ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας, ομολόγησε πως πιστεύει ότι τίποτα δεν συγκρίνεται και δεν πρόκειται να συγκριθεί με αυτό το επίτευγμα. Ούτε καν το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε με την Team USA στο Παρίσι.

Ο δις πρωταθλητής του NBA (είχε κατακτήσει τον τίτλο και το 2021 με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο) ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σε μέσο της Βοστώνης: "Το μετάλλιο στο Παρίσι ήταν ωραίο. Ήταν εναντίον της Γαλλίας, αλλά στην πραγματικότητα ήταν σαν να παίζουμε εμείς (σ.σ. η Team USA) ενάντια σε όλο τον κόσμο. Το πρωτάθλημα εδώ όμως ήταν απίστευτο, δεν νομίζω πως οτιδήποτε θα το ξεπεράσει αυτό".

Ο 34χρονος γκαρντ εξήγησε τη σκέψη του σημειώνοντας: "Η κατάκτηση εδώ, στη Βοστώνη, στο Game 5, το κοινό, το σουτ του Πρίτσαρντ, ήταν όλα απίθανα. Και η παρέλαση μετά ήταν τρελή. Νιώθω ότι ακόμα πετάω στα σύννεφα από τότε".

Ο Χόλιντεϊ όμως δεν μίλησε μόνο για τους Σέλτικς και όταν ρωτήθηκε για το ποιος ήταν ο μεγαλύτερος trash-talker στην Team USA το φετινό καλοκαίρι, αυτός απάντησε χωρίς δισταγμό: "Ο Άντονι Έντουαρντς. 100%. (γέλια). Είναι ένας εξαιρετικός νέος παίκτης και νομίζω θα τον βλέπουμε να κάνει trash-talking για πολύ, πολύ καιρό."

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ NBA FINALS TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ