ΑΡΗΣ

Νέα δεδομένα για Σχορτσανίτη

Νέα δεδομένα για Σχορτσανίτη
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έκανε γνωστή το απόγευμα της Δευτέρας (27/06) πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου με νέα υπέρ της δεδομένα όσον αφορά την αντιδικία της με την παλιά ΚΑΕ Ηρακλής στο θέμα της μεταγραφής του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου παρέπεμψε ξανά την υπόθεση στο Εφετείο έχοντας κρίνει αμετάκλητα άκυρο το συμβόλαιο για την μεταγραφή του διεθνή σέντερ.

Μία δικαστική υπόθεση που αν τελικά στην ολοκλήρωσή της βρει δικαιωμένη την ΚΑΕ Άρης θα οφείλεται ουσιαστικά στις κινήσεις του πρώην νομικού της καθηγητή Γιώργου Αρχανιωτάκη.

"Ο Άρειος Πάγος με εντελώς πρόσφατη (με αριθμό 845/2011) απόφασή του άλλαξε υπέρ της ομάδας μας τα μέχρι τώρα δεδομένα στην αντιδικία με την παλιά ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Ο Άρειος Πάγος δέχθηκε την αναίρεση που είχε κάνει η ομάδα μας, ακύρωσε συνολικά απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης (με αριθμό 2972/2007) και παρέπεμψε ξανά την υπόθεση στο Εφετείο.

Κατά αποτέλεσμα, το συμβόλαιο για την μεταγραφή του Σ. Σχορτσανίτη κρίνεται αμετάκλητα άκυρο, που σημαίνει πρακτικά ότι το συμβόλαιο αυτό δεν υποχρέωνε την ομάδα μας να πληρώσει τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί για τη μεταγραφή, άρα η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είχε απαίτηση και οι αντίστοιχες επιταγές που είχε δώσει η ομάδα μας δεν είχαν νόμιμη αιτία και ουσιαστικά δεν την υποχρέωναν σε πληρωμή", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ