ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα εξέλιξη στο θέμα Μπουρούση!

Νέα εξέλιξη στο θέμα Μπουρούση!
Πάρκερ

Νέα συνάντηση για το θέμα Μπουρούση, μάλλον οριστική. Πάρκερ: "Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός"

Αν και η Παρασκευή ξημέρωσε αρκετά ομιχλώδης γύρω από το θέμα του Γιάννη Μπουρούση, λόγω του αποτυχημένου δεύτερου ραντεβού που είχε ο παίκτης με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, υπάρχουν νέες εξελίξεις, τουλάχιστον σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες που έχουμε. Κι ενώ το βράδυ της Πέμπτης, όλα ήταν δύσκολα, τώρα ίσως κάτι αλλάξει.
Και λέμε "ίσως", αφού στο συγκεκριμένο θέμα δεν γίνεται να κάνεις προβλέψεις. Το σίγουρο είναι ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στο ενδεχόμενο να χαθεί ο παίκτης από το ρόστερ του Ολυμπιακού και αποφάσισαν ότι μια νέα και πιθανότατα τελευταία προσέγγιση θα δώσει το οριστικό θετικό ή αρνητικό τέλος στην υπόθεση!

Αυτή την ώρα υπάρχει συνάντηση ανάμεσα στους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον μάνατζερ του Μπουρούση, Κώστα Παπαδάκη, με τον παίκτη να μη δίνει το παρών σε αυτό το ραντεβού, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι!
Οι επόμενες ώρες είναι οι πιο κρίσιμες για το κοινό μέλλον των δύο πλευρών και αναμένονται εξελίξεις και ενημέρωση για το τι θα γίνει τελικά. Επαναλαμβάνουμε, ότι κάθε εκτίμηση κρίνεται ανούσια, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση οποιαδήποτε πρόβλεψη, μπορεί να αποδειχθεί γκάφα! Το κλίμα πάντως το πρωί της Παρασκευής δεν ήταν τόσο αρνητικό, όσο αυτό που επικρατούσε τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας!

Πάρκερ: "Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός!"



Σύμφωνα με το σχεδιασμό του Ολυμπιακού ο Άντονι Πάρκερ είναι ένας από τους πιο βασικούς στόχους των ερυθρολεύκων για την επόμενη σεζόν. Επίσης ήταν και ο βασικός στόχος της περυσινής περιόδου, όταν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος προσπάθησαν να κάνουν το κόλπο γκρόσο και με 5 εκατομμύρια ευρώ προταση να τον πείσουν να αφήσει τους Τορόντο Ράπτορς και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Τον έπεισαν, αλλά οι Ράπτορς δεν ήθελαν να τον αφήσουν να φύγει, αφού έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν με τα χρώματα της ομάδας. Φέτος, ο Αμερικανός και πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ελεύθερος, αλλά μέχρι την 1η Ιουλίου δεν θα μπει σε επίσημες συζητήσεις και περιμένει να δει, όπως δήλωσε στο RedPlanet.gr αν ο Ολυμπιακός θα τον προσεγγίσει.

"Ακούγεται ενδιαφέρον αλλά δεν έχω τίποτα στα χέρια μου, οπότε θα αρχίσω να το σκέφτομαι αν όντως ισχύσει κάτι τέτοιο" είπε ο Πάρκερ και συνέχισε: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ εκεί αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Από τη στιγμή που είμαι ελεύθερος από τους Ράπτορς πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου και θα πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση για μένα και την οικογένειά μου".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση που έχει με τον Νίκολα Βούισιτς και την επικοινωνία που διατηρούν, αλλά και στη μεταγραφή του Τζος Τσίλνρες στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Πάρκερ ήταν ιδιαίτερα περίεργος για το αν ο Τσίλντρες θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν και πίεζε το δημοσιογράφο (σ.σ. Κωνσταντίνο Μελάγιες) να του πει τι ξέρει και τι ακούγεται στην Ελλάδα.

Προφανώς ο Πάρκερ θέλει να δει, αν θα παραμείνει επιλογή του Ολυμπιακού, ακόμη και αν μείνει ο Τσίλντρες στους ερυθρόλευκους, αφού εκτός από τις υψομετρικές και σε θέση ομοιότητες (αν και ο Πάρκερ θα παίζει περισσότερο στο 2), υπάρχει και η οικονομική παράμετρος και το κατά πόσον θα πληρώσει ένα ακόμη μεγάλο συμβόλαιο ο Ολυμπιακός σε παίκτη του ΝΒΑ.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Άντονι Πάρκερ στο RedPlanet.gr .















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ