THE SHOW MUST GO ON LIVE

Νέα καινοτομία από την ΕΟΚ για την 50η έκδοση του Κυπέλλου μπάσκετ: Το Final Eight θα διεξαχθεί σε τρεις πόλεις της Κρήτης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / FINAL-8 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / FINAL-8 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία καινοτομία θα έχει η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ τη νέα σεζόν, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή "Show Must Go On", ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

Το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιστρέψει για ακόμα μία σεζόν στην Κρήτη, ωστόσο πρόκειται να υπάρξει μία καινοτομία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτό διότι θα είναι η 50η έκδοση της διοργάνωσης των ανδρών και η ΕΟΚ θέλει να δώσει χαρακτήρα γιορτής, να κάνει μια εβδομάδα μπάσκετ.

Όπως αρχικά ανέφερε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή "Show Must Go On", το Final Eight θα φιλοξενηθεί από την Κρήτη, κάτι το οποίο αναμένεται να επικυρωθεί και στη συνέχεια ο Παντελής Διαμαντόπουλος πήρε τον λόγο και αποκάλυψε μία σημαντική διαφοροποίηση.

Η διοργάνωση θα μοιραστεί σε τρία μέρη του νησιού, καθώς η μία πλευρά του ταμπλό που θα σχηματιστεί θα διεξαχθεί στα Χανιά, η άλλη στο Ρέθυμνο και οι νικητές θα συναντηθούν στο Ηράκλειο.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος προσέθεσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο την Κυριακή, κάτι το οποίο συνέβη και την περσινή χρονιά. Επίσης και οι ημιτελικοί των Γυναικών θα διεξαχθούν το Σάββατο στο Ηράκλειο.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ