ΑΡΗΣ

Νέα κρούση σε Χαντ

Νέα κρούση σε Χαντ

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να κινείται σε ρυθμούς υπαγωγής της στο άρθρο 99 και της παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου ωστόσο δεν ξεχνάει τον Τζέρεμι Χαντ

Μία ακόμη επαφή με τον Τζέρεμι Χαντ στα πλαίσια της παραμονής του στο ρόστερ του Άρη πρόκειται να έχει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Σε μία κίνηση που φανερώνει ότι παρά το ότι το βάρος έχει πέσει σε μεγάλο βαθμό στην υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99 και στην παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου δεν υπάρχει αδιαφορία και στην συγκρότηση του νέου ρόστερ.

Ο Αμερικανός επέστρεψε από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του που ακολούθησε της αρθροσκόπησης που υποβλήθηκε και στα δύο του γόνατα και μεθαύριο αναχωρεί για τις ΗΠΑ και το Μέμφις.

Ο Χαντ έχει μπροστά του σίγουρα άλλο ένα δίμηνο αποθεραπείας για να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του και είναι να είναι έτοιμος να μπει σε αγωνιστική δράση μέσα στον Σεπτέμβριο. Κάτι που σημαίνει πως αν παραμείνει στον Άρη θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του από την αρχή του επόμενου πρωταθλήματος.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί στην πράξη είναι αν οι δύο πλευρές τα βρούνε στο οικονομικό ώστε να συνεχίσουνε μαζί όπως φαίνεται να το επιθυμούνε.

Κατά τα άλλα είναι πολύ πιθανό εντός της βδομάδας να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των διοικούντων της ΚΑΕ Άρης και των μετόχων της – ουσιαστικά βασικών μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ όπως οι κ.κ. Παπαϊωάννου και Αντωνιάδης – με σκοπό την υπόθεση της υπαγωγής στο άρθρο 99 και της ανταπόκρισης σε αυτό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ