ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα πρόταση για τον Παπανικολάου!

Νέα πρόταση για τον Παπανικολάου!
ΣΕΦ INTIME SPORTS

Οι Αγγελόπουλοι επιστρέφουν στο θέμα του Παπανικολάου με νέα βελτιωμένη πρόταση στον Άρη

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε μια φήμη, ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Άρη για τη μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου. Η συγκεκριμένη φήμη δεν έστεκε. Όμως, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισαν να ανεβάσουν την προσφορά τους προς την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για να αποκτήσουν τον νεαρό και πολύ ταλαντούχο φόργουορντ.
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση λίγο πάνω από τα 500.000 ευρώ, αλλά ο Άρης ζητούσε 1.200.000. Στη συνέχεια, το θέμα πάγωσε, αλλά δεν τελείωσε οριστικά. Τώρα, η ομάδα του Πειραιά θα επανέλθει στις διαπραγματεύσεις με νέα πρόταση, χωρίς να είναι γνωστό το ποσό αυτής. Βέβαια, δεν πρόκειται να πλησιάσει τα λεφτά που ζητάει ο Άρης.

Όμως, οι Αγγελόπουλοι δείχνουν ότι θέλουν να κάνουν άλλη μια μεταγραφή, να κόψουν τη... φόρα στον Παναθηναϊκό που κοιτάζει και αυτός τον παίκτη και πλέον μετά το νέο ποσό που θα προτείνουν, θα ποντάρουν και στην "καλή θέληση" του Άρη. Αυτό σημαίνει, ότι αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει πραγματικά να δώσει τον παίκτη για να κερδίσει χρήματα, θα το κάνει με την καλύτερη δυνατή προσφορά. Ακόμη και αν είναι μικρότερη από τις απαιτήσεις που έχει ο Άρης.

Οπότε, εκτός από τη νέα πρόταση του Ολυμπιακού σημασία έχει και το τι ζητάει ο Άρης. Αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει αμετακίνητη στο 1.200.000, τότε οι συζητήσεις θα είναι δύσκολο να έχουν λογική βάση, οπότε θα περιμένουμε για να δούμε τις εξελίξεις.

Ο Κώστας Παπανικολάου ολοκλήρωσε την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα, "κόπηκε" στο τέλος από τον Γιόνας Καζλάουσκας για το Ευρωμπάσκετ, αλλά απέδειξε στις προπονήσεις και τα φιλικά με τη γαλανόλευκη, ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Ολυμπιακός, που τα τελευταία χρόνια κάνει σημαντικές κινήσεις για να δημιουργήσει πολύ καλό ελληνικό κορμό, είτε με παρόν, είτε και με μέλλον.

Ερυθρόλευκος εθελοντισμός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη δημιουργία και έναρξη του Προγράμματος Εθελοντισμού που για πρώτη φορά θα λειτουργήσει πιλοτικά την εφετινή αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω του Προγράμματος Εθελοντισμού, επιθυμεί να προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν πιο κοντά στην οικογένεια του Ολυμπιακού, να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς εντός και εκτός του γηπέδου, να αποτελέσουν κομμάτι της προσπάθειας της ομάδας για την κορυφή και να ζήσουν μοναδικές στιγμές!

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ως βασικό στόχο να ικανοποιήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, εντός και εκτός Ελλάδας, που έχουν εκφράσει της επιθυμία να βρεθούν δίπλα στον Θρύλο, να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες στις δραστηριότητες της ομάδας, να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών και να αποτελέσουν ενεργότερο μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού, και να προσφέρουν κοινωνικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς μέσα από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Τη μοναδική αυτή εμπειρία θα μπορέσουν να ζήσουν όσοι ενδιαφερόμενοι άνω των 18 ετών επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές του Ολυμπιακού αφού συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία των προσωπικών συνεντεύξεων.

Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και η Αίτηση Εθελοντή του Ολυμπιακού, θα βρίσκονται στο site της ομάδας μας (







www.olympiacos.org ) από το πρωί της Δευτέρας, 7 Σεπτεμβρίου 2009.














TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ