ΑΡΗΣ

Νέες εξετάσεις για Τόμας

Νέες εξετάσεις για Τόμας
INTIME SPORTS

Σήμερα (19/1) θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Τόρεϊ Τόμας για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Αμερικανού γκαρντ του Άρη.

Να θυμίσουμε πως είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με το Ρέθυμνο στο «Nick Galis Hall».

Ο Τόμας εξαιτίας των ενοχλήσεών του είχε αποχωρήσει από το παρκέ και δεν επέστρεψε με το 48ωρο που θα ακολουθούσε, χθες και σήμερα, να είχε χαρακτηριστεί κρίσιμο για την κατάσταση του τραυματισμού του.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ σύμφωνα και με τον Δημήτρη Πρίφτη έχει υποστεί ανάλογη ζημιά με αυτήν στην πρεμιέρα του Α΄ γύρου και κατ΄ επέκταση του πρωταθλήματος στην Ελευσίνα κόντρα στον Πανελευσινιακό αλλά στο άλλο του πόδι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τόμας θα χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου με τον Πανελευσινιακό στο «Nick Galis Hall».

Ωστόσο από το μέγεθος της θλάσης του όπως θα φανεί από το αποτέλεσμα των σημερινών του εξετάσεων θα εξαρτηθεί και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Ουσιαστικά αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena» για το οποίο την στιγμή αυτό λογίζεται αμφίβολος και θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει να δώσει το παρών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ