ΑΡΗΣ

Νέλσον: "Δεν πτοούμαστε"

Νέλσον: "Δεν πτοούμαστε"
Νέλσον

Την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας εξέφρασε ο Νέλσον που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Μπετς

" Κάθε χρονιά έχει τις καλές όπως και τις άσχημές της στιγμές. Συμβαίνει πάντα και σε όλους. Ύστερα από ένα μεγάλο σερί καλών εμφανίσεων και επιτυχιών ήρθε κι αυτό το άσχημο διάστημα. Δεν πτοούμαστε. Θα ξαναβρούμε και πολύ σύντομα τον καλό μας εαυτό", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Όσο για την αιτία της κάμψης εξήγησε: " Δεν είχαμε την αυτοσυγκέντρωση άλλων αγώνων και κάναμε πολλά λάθη. Επίσης δεν παλέψαμε όπως έπρεπε στα ριμπάουντ. Τα εντοπίσαμε όλα αυτά και δουλεύουμε σκληρά ώστε να μην επαναληφθούν".

Αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας από τον Άντριου Μπετς τόνισε: " Είναι ένας σπουδαίος παίκτης αλλά κι ένα εξαιρετικό παιδί. Είχα ακούσει αρκετές φορές γι' αυτόν δεν γνωριζόμασταν όμως προσωπικά. Και μόνο από αυτές τις πρώτες προπονήσεις φάνηκε πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα".

Τέλος, μίλησε για την επικίνδυνη αναμέτρηση του Σαββάτου με το Αιγάλεω για την 16η αγωνιστική: " Μας περιμένει ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Το Αιγάλεω είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και νομίζω πως θα μπορούσε να είναι αρκετά ψηλότερα στη βαθμολογία".

"Είναι πάντα σκληροί αντίπαλοι μέσα στην έδρα τους, ενώ τελευταία είχαν και σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους. Θα πρέπει να΄μαστε πραγματικά καλοί, σοβαροί σ' όλο το παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές

".

Στις 8 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας
Την κοπή της πίτας του θα πραγματοποιήσει στις 8 Φεβρουαρίου (12:30) στο Αλεξάνδρειο ο ενιαίος Άρης με τη συμμετοχή του ΑΣ, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας, οι διοικήσεις των τμημάτων, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων του Άρη, καθώς και τα παιδιά των ακαδημιών όλων των τμημάτων του Συλλόγου με τους γονείς τους, όλα τα μέλη του Συλλόγου και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας, αλλά και όσοι φίλοι του Άρη επιθυμούν.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ