ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Νέλσον: "Είναι μεγάλη η πρόκληση"

Νέλσον: "Είναι μεγάλη η πρόκληση"
Νέλσον

Ο Σπένσερ Νέλσον τόνισε πως είναι μεγάλη η πρόκληση όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες

Στόχος του Περιστερίου είναι να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό γίνεται κόντρα στον άλλο "αιώνιο" αντίπαλο, καθώς με τον Ολυμπιακό δέχτηκε 102 πόντους! Στην προσπάθειά του αυτή θα έχει και τη συμπαράσταση από τον κόσμο του.
Στις δυσκολίες του παιχνιδιού στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ: "Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ανοιχτά και επιθετικά. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας μια ομάδα με μεγάλη πληρότητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί παίζοντας ανοιχτό μπάσκετ, για να ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Θέλουμε να βάλουμε και τον Γκέινς λίγο περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας ώστε να ετοιμαστούμε για τα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, τα οποία απ’ ότι φαίνεται θα είναι τα καθοριστικά για την 8άδα".

Το εγκώμιο των δύο "αιωνίων" έπλεξε ο Σπένσερ Νέλσον: " Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι προφανές, λοιπόν, πως έχουμε ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας και θέλουμε να παίξουμε καλά.

Η ομάδα μας έχει πολύ ταλέντο και με τον κόσμο στο πλευρό της τα πάντα μπορεί να συμβούν. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να παίζω τέτοια παιχνίδια, με ομάδες υψηλού επιπέδου. Είναι μεγάλη η πρόκληση".








TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ