ΑΡΗΣ

Νέλσον: "Είναι στο χέρι μας"

Νέλσον: "Είναι στο χέρι μας"
Νέλσον

Στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και τις ελπίδες του Άρη αναφέρθηκε ο Σπένσερ Νέλσον που δήλωσε αισιόδοξος

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει ήδη με τη μελέτη του dvd από το τεχνικό τιμ και η ψυχολογία είναι σε καλό επίπεδο, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Σπένσερ Νέλσον.
" Τόσο εμείς όσο και ο Παναθηναϊκός παίξαμε πολύ καλά. Οι αντίπαλοι έκαναν κάποιες καλές φάσεις στο τέλος, ενώ εμείς ένα-δυο λάθη που τα εκμεταλλεύθηκαν και μοιραία χάσαμε", είπε αρχικά ο Αμερικάνος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Ήμασταν ωστόσο πολύ κοντά στη νίκη. Θεωρώ ότι σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε στο Πρωτάθλημα, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Τόσο εμείς οι παίκτες, όσο και το προπονητικό επιτελείο πιστεύαμε ότι είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη χθες και απλά έπρεπε να παίξουμε καλά. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και θα μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στο φινάλε να τα είχαμε καταφέρει".

Για τη συνέχεια εξήγησε: " Δεν αισθάνομαι ακριβώς στεναχωρημένος επειδή βρεθήκαμε τόσο κοντά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχει δρόμο ακόμη. Θα ήταν ωραία βέβαια να κερδίζαμε στο πρώτο παιχνίδι. Τώρα είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε στο δεύτερο που θα γίνει στην έδρα μας".

Αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση, τόνισε: " Δεν ήμουν μόνο εγώ. Κάναμε γενικά καλή ομαδική δουλειά. Ο Κίκι πέτυχε μερικά τρίποντα στην αρχή και τον ακολούθησε στην συνέχεια ο Μπάρλος. Είμαστε μια καλή ομάδα που έχει τα φόντα να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο".

Πλέον ο άσος των "κίτρινων" στρέφει την προσοχή του στο δεύτερο ματς της σειράς: " Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά όπως πάντα. Μας περιμένει μια σκληρή πρόκληση στον δεύτερο αγώνα, όπως συμβαίνει εξάλλου σε κάθε αναμέτρηση στα πλέι οφ. Ελπίζω αυτήν την φορά όμως να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε".

Σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ δεν φάνηκε επηρεασμένος, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το προσωπικό του μήνυμα στους οπαδούς του Άρη: " Όταν άρχιζε ο αγώνας, στο γήπεδο ήμασταν μόνο εμείς κι αυτοί. Παίξαμε σίγουρα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, σε ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά αυτό που κάναμε ήταν να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο παιχνίδι. Τώρα η σειρά μεταφέρεται στο δικό μας γήπεδο και είναι αναμφισβήτητα ένα μεγάλο αβαντάζ όταν παίζουμε μπροστά στους δικούς μας φιλάθλους. Τους περιμένουμε λοιπόν να γεμίσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν για να τα καταφέρουμε".

Τέλος, μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του στο παιχνίδι ώστε να φτάσει στη νίκη: " Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ώστε να μην έχουν την δυνατότητα να πετύχουν καλάθια μετά από δεύτερη ευκαιρία".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ