ΑΡΗΣ

Νέλσον: "Να είμαστε έτοιμοι"

Νέλσον: "Να είμαστε έτοιμοι"
Νέλσον

Με ανεβασμένη την ψυχολογία χάρη στη νίκη επί του Αμαρουσίου ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ

Στα "συν" για τον Αντρέα Ματσόν το γεγονός ότι η προετοιμασία ξεκίνησε για πρώτη φορά από το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας χωρίς κάποιον απόντα. Αυτό γιατί ο Αντόν Γκαβέλ έδωσε κανονικά το παρών με την υπόλοιπη ομάδα στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού του Άρη με το μυαλό πλέον στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στην Λάρισα με την Ολύμπια.
" Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε σε έναν αγώνα που θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να συνεχίσουμε νικηφόρα", τόνισε για το παιχνίδι με την Ολύμπια στην Λάρισα ο Σπένσερ Νέλσον με τον Αμερικανό φόργουορντ του Άρη να πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του το Σάββατο απέναντι στο Μαρούσι.

" Ήταν μία σημαντική νίκη ώστε να παραμείνουμε αήττητοι στην έδρα μας έχοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο", με τον Νέλσον να μην έκρυψε ότι: " Οι Αγαδάκος, Μπάρλος και Ηλιάδης έδωσαν την ώθηση που χρειάζονταν η ομάδα στο δεύτερο δεκάλεπτο ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε μία σημαντική διαφορά", με τον Αμερικανό φόργουορντ αναφερόμενος τέλος στην συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας είπε: " Ήταν συγκλονιστικοί και μας βοήθησαν εξαιρετικά στην προσπάθειά μας να φθάσουμε στην νίκη".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ