ΑΡΗΣ

Νέλσον: "Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες"

Νέλσον: "Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες"
Νέλσον

Μετά από το τριήμερο ρεπό παίκτες του Άρη επιστρέφουν στις προπονήσεις. Νέλσον: "Να τις εξαντλήσουμε"

Η σειρά είναι να ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου (09/05) στο ΟΑΚΑ με το ευχάριστο για τον Ματσόν ότι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας δεν έχει να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.
Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη εξάλλου και οι συνεργάτες του είχαν την δυνατότητα τόσο την Παρασκευή κόντρα στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της Ευρωλίγκα όσο και σήμερα το βράδυ στον τελικό του να παρακολουθήσει το σύνολο του Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του ο Σπένσερ Νέλσον σε δηλώσεις του στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 επισήμανε για την σειρά με τον Παναθηναϊκό ότι: "Σίγουρα οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δύσκολες. Ο αντίπαλος μας έχει πολύ καλούς παίκτες και αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε πιθανότητες και θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε, ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να το πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε".

Σε ερώτηση δε για το ενδεχόμενο της παραμονής του στην ομάδα του Άρη τόνισε πως: "Μου αρέσει πάρα πολύ που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη. Είμαστε χαρούμενοι εγώ και η οικογένεια μου. Δεν είναι μόνο δική μου η απόφαση, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες, οι οποίοι θα συντελέσουν στο να παραμείνω"




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ