ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέντοβιτς: "Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τον κορονοϊό, έχω ακόμα πρόβλημα φυσικής κατάστασης"

Ο Νέντοβιτς κάνει το λέι απ κόντρα στη Βιλερμπάν
Ο Νέντοβιτς κάνει το λέι απ κόντρα στη Βιλερμπάν EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβις παραχώρησε συνέντευξη στη σερβική MozzartSport μιλώντας μεταξύ άλλων για τις επιπτώσεις που είχε ο κορονοϊός στην ψυχολογική και φυσική του κατάσταση, καθώς και το δίλλημα που δεν αντιμετώπισε για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν από τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τον κορονοϊό, κάτι που επηρέασε έμμεσα και τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος γκαρντ των πρασίνων παραχώρησε συνέντευξη στη MozzartSport όπου μίλησε για το πως ο ιός εξακολουθεί να επηρεάζει τη φυσική και ψυχολογική του κατάσταση αλλά και το γεγονός πως ο Μέικον έχει εξελιχθεί στον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού τη δεδομένη στιγμή.

Επιπλέον ο Σέρβος μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αλλά και την πρόταση που του έγινε από νωρίς για να παραμείνει στο ΟΑΚΑ.

Για τον κορονοϊό και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο Νεμάνια Νέντοβις δεν έκρυψε πως η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη. "Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τον ιό και ακόμα έχω πρόβλημα φυσικής κατάστασης αλλά όπως και η υπόλοιπη ομάδα νιώθω καλύτερα. Περιμένω τα καλύτερα στο επόμενο διάστημα", δήλωσε αρχικά ο Νέντοβιτς.

"Αρχικά ο κορονοϊός άφησε ψυχολογικό σημάδι σε εμένα. Από αυτή την άποψη θεωρώ ότι όλα θα μπορούσαν να είχαν λυθεί πιο νωρίς και με καλύτερα αποτελέσματα. Κανείς δεν είχε εμπειρία από αυτό και ήταν κάτι καινούριο. Νιώθω καλύτερα αλλά δεν προπονήθηκα όλο το καλοκαίρι, δεν μου επιτρεπόταν. Όταν ξεκίνησα την προετοιμασία έκανα εξετάσεις cardio για δύο εβδομάδες. Καθυστέρησα περίπου 3-4 εβδομάδες να μπω σε κανονικούς ρυθμούς με τους συμπαίκτες μου και ακόμα νιώθω τις επιπτώσεις στην κατάστασή μου.

Για ένα ματς νιώθω καλά αλλά το επόμενο νιώθω άσχημα και έτσι πάει. Τα τελευταία ματς ένιωθα πολύ καλά, το καλύτεροι που έχω νιώσει. Νομίζω βρήκα τη λύση για την κατάστασή μου αλλά χρειάζεται χρόνο για να επιστρέψω. Ο τραυματισμός μου τη δεδομένη στιγμή δεν είναι με το μέρος μου αλλά θα χρησιμοποιήσω τον χρόνο για να λύσω τα προβλήματα για τα οποία δεν είχα χρόνο. Μακάρι να επιστρέψω στις προπονήσεις με την ομάδα την επόμενη εβδομάδα".

Για τον Νέντοβιτς δεν υπήρχε κανένα δίλλημα, όπως παραδέχτηκε, για το αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό ή όχι καθώς όπως ανέφερε η πρόταση υπήρχε από νωρίς και εν τέλει η συμφωνία έκλεισε. "Είχα πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό από τον Φεβρουάριο. Ήταν πάνω στο τραπέζι. Μετά έγιναν όλα αυτά και αλλάξαμε και προπονητή. Οι διαπραγματεύσεις πήγαν λίγο πίσω, αλλά μόλις έφτασε ο ατζέντης μου στην Αθήνα χρειαστήκαμε μόνο μια μέρα για να συμφωνήσουμε σε όλα. Δεν είχα κανένα δίλημμα, ήθελα να μείνω.

Ήμουν ανοιχτός σε κάτι καλύτερο, κάτι περισσότερο. Αλλά αυτό δεν συνέβη το φετινό καλοκαίρι. Είχα προτάσεις από παρόμοιο επίπεδο. Επομένως, δεν υπήρχε δίλημμα για εμένα. Ήθελα να μείνω κάπου που με αγαπούν και έπαιξα καλά. Τώρα δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω στη φόρμα μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ"

Ο Νέντοβιτς παράλληλα τόνισε πως δεν υπάρχουν κανόνες στον κορονοϊό και πως ο κάθε άνθρωπος το αντιμετωπίζει διαφορετικά. "Δεν υπάρχουν κανόνες. Επηρεάζει διαφορετικά τον καθένα. Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι ότι θα μπορούσε να έχει λυθεί νωρίτερα. Δεν μπορώ να ρίξω ευθύνες σε κανένα, όλο αυτό είναι νέο για όλους. Ακόμα και οι γιατροί δεν ξέρουν πολλά και στη δική μου περίπτωση η καρδιά μου ήταν το κυριότερο θέμα. Έκανα όλα τα απαραίτητα τεστ και απ ότι έδειξαν όλα ήταν καλά. Όλοι μου είπαν πως χρειάζεται χρόνο και πως θα έχω δυσκολίες".

Επιπλέον ο Σέρβος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση του Μέικον ο οποίος, όπως ανέφερε, είναι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού τη δεδομένη στιγμή. "Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης και έχει το σκοράρισμα μέσα του και ο Πρίφτης του δίνει την ελευθερία να το εκφράσει στο παρκέ. Φυσικά και του ζητάει να παίξει καλή άμυνα γιατί αν δεν το έχει αυτό και δεν παίζει σκληρά στην άμυνα, δεν θα παίξει και δεν θα μπορεί να σκοράρει τόσους πολλούς πόντους. Είναι ο καλύτερός μας παίκτης τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι μυστικό. Είναι καλός σκόρερ και καλό παιδί και είναι ευχάριστο να παίζω μαζί του, αλλά όπως όλη η ομάδα έτσι και αυτός πρέπει να βρει χημεία με τους συμπαίκτες του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ