ΑΡΗΣ

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΚΑΕ

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Άρης έχει πλέον νέο διοικητικό συμβούλιο μετά από την έγκριση που πήρε από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση και τα εφτά ονόματα που θα το απαρτίζουν.

Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει πλέον από σήμερα η ΚΑΕ Άρης μετά από την έγκριση που πήρε από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση και τα εφτά ονόματα που θα το απαρτίζουν.

Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έδωσε σήμερα προσωρινή διαταγή μέχρι και την ημέρα που θα συζητηθεί η υπόθεση το φθινόπωρο για να οριστικοποιηθεί και τυπικά η συγκρότηση της νέας διοίκησης.

Τα επτά ονόματα που κατατέθηκαν είναι: Λευτέρης Αρβανίτης, Θωμάς Νικολός, Νίκος Ζεϊμπέκης, Γιώργος Αιγίδης, Στάθης Ρούσος, Χρήστος Γαλιλαίας και ο εκπρόσωπος του Eρασιτέχνη, Γιώργος Σιδεροηλίας.

Τον Άρη εκπροσώπησε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης ο νομικός Χρήστος Γρόλλιος, ενώ παρόντες ήταν οι Γιώργος Οικονόμου, Θωμάς Νικολός και Γιώργος Ψάλλας.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι οι «σειρήνες» καλά κρατούν σύμφωνα με τις οποίες οι Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Λευτέρης Μποχωρίδης οδεύουνε «πακέτο» στον Παναθηναϊκό. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι στην περίπτωση του πρώτου υπάρχει ρήτρα 250.000 ευρώ σε αντίθεση με τον δεύτερο. Για αυτό και δεν αποκλείεται σε περίπτωση μετακίνησής του να παραμείνει δανεικός σίγουρα για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Πλέον απομένει να φανεί και τι μέλλει γενέσθαι με τον Κώστα Μήτογλου που από σήμερα έχει δικαίωμα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αφού χθες συμπλήρωσε το 18ο έτος της ηλικίας του. Και πιο συγκεκριμένα απομένει να φανεί αν θα υπογράψει το τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο που είχε συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ