ΠΑΟΚ

Νέο πριμ 30.000 ευρώ

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κορφας 9;&

Πιο σημαντικό παιχνίδι από τους ευρωπαϊκούς τελικούς που έχει παίξει είναι για τον Κόρφα το ματς με τον Άρη

Είναι όλη η ιστορία της ομάδας του ΠΑΟΚ και για τον ίδιο τον Τζον Κόρφα είναι: " Σαν τελικός. Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό παιχνίδι κι από τους ευρωπαϊκούς τελικούς που έχω παίξει. Έτσι το νιώθω", τόνισε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να ξεχάσει το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, αυτό ακριβώς ζήτησε κι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και δηλώνει πίστη στη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης με τον Άρη λέγοντας: " Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο.Τελείωσε αυτό το παιχνίδι και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Θα πρέπει να δούμε μπροστά, να δούμε πως θα κερδίσουμε και όλα θα είναι καλύτερα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, θα δώσουμε τα πάντα και με τη βοήθεια του κόσμου, πιστεύουμε ότι στο δικό μας γήπεδο θα τα καταφέρουμε".

"Τα παιδιά πρέπει να παίξουν για 40 λεπτά με το 100% των δυνατοτήτων τους. Να δώσουν ότι έχουν. Για μας και σε αυτό το παιχνίδι όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην άμυνα. Ξέρουμε ότι θα υπάρχει άγχος και πίεση, αλλά όλα αυτά ισχύουν πριν το παιχνίδι. Το άγχος σταματά από την ώρα που θα μπούμε στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει ο κόσμος να το ξεπεράσουμε

".

Στην κρίσιμη αναμέτρηση αναφέρθηκε και ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι, που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: " Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Το γνωρίζω κι εγώ, όπως το ξέρουν και όλοι οι συμπαίκτες μου. Το ξέρουν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Παίζουμε για την ιστορία του ΠΑΟΚ, παίζουμε για μία ομάδα, που στα τόσα χρόνια που παίζω μπάσκετ, μπορώ να γνωρίζω τι σημαίνει και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τι σημαίνει για όλο το Ελληνικό, αλλά και Ευρωπαϊκό μπάσκετ".

"Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και για αυτό χρειάζεται από όλους μας και τους παίκτες και τους προπονητές, αλλά και τον κόσμο, υπομονή και επιμονή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Χρειάζεται πάθος και μυαλό, πρέπει να παίξουμε έξυπνα και με ψυχή για να κερδίσουμε. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και δεν πρέπει να φοβηθούμε τίποτα

".

Σταυρόπουλος: " Για τα τέσσερα γράμματα"
Στο πιο κρίσιμο ραντεβού στης ιστορίας του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο πάθος και αποφασιστικότητα.

" Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Θα παίξουμε για αυτά τα τέσσερα γράμματα, θα παίξουμε για τον ΠΑΟΚ, που δεν ανήκει σε κανέναν ξεχωριστά. Ανήκει στον κόσμο και όλοι μαζί θα κερδίσουμε κι ας είναι ο κόσμος αυτός που θα βάλει το τελευταίο τρίποντο, της νίκης".

Ο τεχνικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, με την τεράστια εμπειρία από αυτά τα μεγάλα παιχνίδια μιλώντας για τον αυριανό μεγάλο αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης, τόνισε: " Είναι ένα παιχνίδι που για μας είναι τελικός. Θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας και να βελτιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την επίθεσή μας. Θέλουμε λίγο καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και λίγο καλύτερη εκτέλεση".

"Το γήπεδο θα είναι γεμάτο κι αυτό είναι υπέρ μας. Θα πρέπει να παίξουμε πιο ελεύθερα. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Να καταλάβουμε όλοι μας ότι θα παλέψουμε ως το τέλος για να πάρουμε το παιχνίδι αυτό. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, δεν μας ενδιαφέρει κανένα άλλο σκορ, κανένα άλλο γήπεδο, να παίξουμε μέσα στο δικό μας γήπεδο και να καταφέρουμε αυτό που όλη τη χρονιά παλεύουμε όλοι. Δικός μας στόχος είναι ένας. Να κερδίσουμε

".

Νέο πριμ νίκης όπως με τον Πανελλήνιο
Πριν από την έναρξη της χθεσινής απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ανακοίνωσε σε όλη την ομάδα, το νέο έκτακτο πριμ νίκης 30.000 ευρώ. Και αυτό προσφέρει και πάλι ο Κώστας Αμοιρίδης της χορηγού εταιρίας Morris.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ