ΑΡΗΣ

Νέο υπέρηχο ο Τσαλδάρης

Νέο υπέρηχο ο Τσαλδάρης
INTIME SPORTS

Σε νέο υπέρηχο υποβλήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Τσαλδάρης όπου έγινε ξεκάθαρο ότι ο 31χρονος έμπειρος γκαρντ του Άρη γλίτωσε την υποτροπή στον δικέφαλό του

Ο σημερινός υπέρηχος που υποβλήθηκε ο Δημήτρης Τσαλδάρης έκανε ξεκάθαρο ότι ο 31χρονος έμπειρος γκαρντ του Άρη γλίτωσε την υποτροπή στον δικέφαλό του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μειώνεται ο χρόνος αποθεραπείας του με όλα να συνηγορούνε πως θα είναι και πάλι 100% στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο παιχνίδι με την Καβάλα στο Αλεξάνδρειο.

Παιχνίδι στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στις 3 Μαρτίου και σίγουρα θα είναι απών την επόμενη Τρίτη στην Μόσχα κόντρα στην Κίμκι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.

Ακολούθως και μέχρι το παιχνίδι με την Καβάλα υπάρχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και με την Ντόνετσκ στο Αλεξάνδρειο όπου το πιο πιθανό είναι ο Τσαλδάρης να προφυλαχθεί.

Κατά τα άλλα εκτός του Τσαλδάρη στην σημερινή απογευματινή προπόνηση του Άρη στο Αλεξάνδρειο δεν συμμετείχε για προληπτικούς λόγους ο Χρήστος Ταπούτος εξαιτίας ενοχλήσεών του στον αχίλλειο.

Εν τω μεταξύ το μεσημέρι βρέθηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης διευθυντικά στελέχη του τμήματος μάρκετινγκ της CYTA Hellas και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Μαρία Νικολάου και Χριστίνα Καραβατά όπου και είχανε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη.

Αντικείμενο της συζήτησής τους είχε να κάνει σε ποιο πλαίσιο μπορεί να διαμορφωθεί μια νέα συνεργασία των δύο πλευρών σε μορφή χορηγίας και για την επόμενη διετία. Σε μια μορφή ανανέωσης της υπάρχουσας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ