ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Νέτο: "Η Φενέρμπαχτσε έκοψε το συμβόλαιό μου μετά τον τραυματισμό μου"

Νέτο: "Η Φενέρμπαχτσε έκοψε το συμβόλαιό μου μετά τον τραυματισμό μου"
FIBA.BASKETBALL

Ο Ραούλ Νέτο αποκάλυψε πως η Φενέρμπαχτσε έκοψε το συμβόλαιό του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο MundoBasket 2023 και ανέφερε πώς παραμένει free agent, αναζητώντας μπασκετική στέγη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Βραζιλία προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 κατακτώντας το Προολυμπιακό Τουρνουά που έλαβε χώρα στη Ρίγα, μετά τη νίκη της με 94-69 επί της οικοδέσποινας Λετονίας. Ο Ραούλ Νέτο δεν ήταν σε θέση να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αφού τραυματίστηκε στο μηρό στο πρώτο ματς του τουρνουά κόντρα στο Μαυροβούνιο. Στεκόμενος, δηλαδή, ξανά άτυχος, μετά τον περσινό άσχημο τραυματισμό του (σσ. ρήξη επιγονατιδικού τένοντα) στο MundoBasket 2023, που τον κράτησε εκτός όλη τη χρονιά.

Μιλώντας στο BasketNews ο 32χρονος γκαρντ παραδέχθηκε ότι η Φενέρμπαχτσε του "έκοψε" το συμβόλαιο μετά από εκείνη την ατυχή συγκυρία, όπως είχε διαρρεύσει, αλλά δεν είχε ανακοινωθεί ποτέ επισήμως από το τουρκικό κλαμπ.

"Δεν έχω ομάδα αυτή τη στιγμή. Είμαι free agent. Και ναι, η Φενέρμπαχτσε μου έκοψε το συμβόλαιο πέρσι μετά τον τραυματισμό μου. Εξακολουθώ να ψαχνω για την επόμενη ομάδα μου, για τη νέα σεζόν.

Προσπαθώ να αναρρώσω. Κάνω θεραπείες 24 ώρες το 24ωρο. Προσπαθώ να επανέλθω εγκαίρως. Ξέρω ότι είναι ένας μυικός τραυματισμός και είναι δύσκολο να επανέλθεις από αυτόν νωρίτερα από το προγραμματισμένο, αλλά προσπαθώ. Κάνω τα πάντα και ευελπιστώ ότι θα είμαι υγιής για να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες", ανέφερε ενδεικτικά ο Νέτο που θα κάνει αγώνα δρόμου για να βρεθεί στη Λιλ και το Παρίσι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ