ΑΡΗΣ

Νίκη για δώρο γιορτής

Νίκη για δώρο γιορτής
Τζεβελέκης

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Αλεξάνδρειο, στο παιχνίδι με την Μπένετον, απηύθυνε ο Θανάσης Τζεβελέκης

" Ο κόσμος θα πρέπει να είναι πιο προετοιμασμένος και πιο ανήσυχος από κάθε άλλη φορά. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι γιατί θα "κλειδώσει" την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού το τελευταίο αποτέλεσμα της Νάπολι (σ.σ. η νίκη της επί της Μπαρτσελόνα) μπέρδεψε λίγο τα πράγματα", είπε αρχικά στον "αθλητικό Metropolis", o ισχυρός άνδρας του Άρη.

Ως δώρο για την ονομαστική του εορτή, ζήτησε τη νίκη: " Θα είναι νομίζω το καλύτερο δώρο για τη γιορτή μου".

Όσο για την πορεία του Άρη στην Ευρωλίγκα; " Όταν έγινε η κλήρωση είχα μία μικρή ελπίδα για την πρόκριση, γιατί πίστευα πως κάναμε μία πολύ καλή ομάδα, που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων, ακόμα και τις δικές μου".

" Μετά από 14 χρόνια επιστρέψαμε στα μεγάλα σαλόνια και είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο TOP 16. Έχουμε εικόνα από όλες τις ομάδες και τις έδρες τους και νομίζω πως το Αλεξάνδρειο δε συγκρίνεται με καμία άλλη έδρα. Παίζει ρόλο να έχουμε ένα καλό μέσο όρο εισιτηρίων και σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, είμαστε ψηλά στις εκτιμήσεις των ιθυνόντων της ULEB".

Σε ερώτηση για τον κόσμο του Άρη είπε: " Έχουμε φανατισμένο αλλά και πολιτισμένο ταυτόχρονα κοινό. Μπροστά μας τώρα είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τη πορεία μας σε Ευρώπη και Ελλάδα, αλλά ας ασχοληθούμε αρχικά με το ματς της Πέμπτης. Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα φέρει και έσοδα λόγω των εισιτηρίων που θα κόψουμε στα τρία παιχνίδια στην έδρα μας, αλλά και έξοδα λόγω των πριμ που θα δοθεί στην ομάδα".

Μιλώντας για την προπόνηση που έκανε το Σάββατο στο εφηβικό τμήμα του Άρη ο Γιάννης Ιωαννίδης ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είπε: " Ο Γιάννης Ιωαννίδης θέλαμε να δει τους μικρούς της ομάδας γιατί έχουμε κάνει μία επένδυση στο μέλλον και θέλαμε τη γνώμη του για την ποιότητα αυτών".

Όσον αφορά στο πρόβλημα στις σχέσεις με το Υπουργείο Αθλητισμού και τον Γιώργο Ορφανό δήλωσε: " Έχουμε ένα πρόβλημα με το Υπουργείο Αθλητισμού, αλλά νομίζω πως θα βρεθεί λύση. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε δυναμικά τα δικαιώματά μας. Είχαμε μία συνομιλία με τον κύριο Σκόρδα και τον κύριο Παπαδόπουλο στην κοπή της πίτας του SUPER 3 και συμφωνήσαμε ο Άρης να βγει προς τα έξω ενιαίος, έχοντας μια κοινή γραμμή. Δεν σας κρύβω πως η ΚΑΕ έχει τα λιγότερα προβλήματα από τα υπόλοιπα τμήματα, αλλά είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να λυθούν όλα τα προβλήματα του συλλόγου".

Τέλος, έκανε κάλεσμα στον κόσμο για το τρίτο συνεχόμενο sold out: " Ο κόσμος θα πρέπει να είναι κοντά. Το ζητάω πρώτη φορά ως πρόεδρος"!













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ