ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νίκησε, πήρε και το δώρο

Νίκησε, πήρε και το δώρο
ΚΑΥΚΗΣ

Ο Πανιώνιος νίκησε τη Σαρλερουά με 80-68 και προκρίθηκε στους 8 του Eurocup

Στην επόμενη φάση ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Χιρόνα, κάτι που φαίνεται, αλλά και είναι δύσκολο, αλλά η ομάδα του Λούκα Παβίσεβτις θα τα δώσει όλα για να πετύχει δύο νίκες και να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στη διοργάνωση.
Στο ματς με τη Σαρλερουά, ο Πανιώνιος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα, από τη στιμή που απέκτησε μια σεβαστή διαφορά, την οποία και μεγάλωσε μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (31-17). Παρά τις προσπάθειες της βελγικής ομάδας να αντιδράσει το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 45-31, κάτι που έδινε καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Με τον Παναγιώτη Καυκή και τον Κένεντι Ουίνστον να πρωταγωνιστούν, ο Πανιώνιος ανέβασε τη διαφορά ακόμη και στους 22 πόντους και κάπου εκεί η κατάσταση φάνηκε να ξεκαθαρίζει, αλλά η Σαρλερουά δεν παρέδωσε τα όπλα και κατάφερε να μειώσει 70-62, αλλά στο τέλος λύγισαν από τις λύσεις που είχε η ελληνική ομάδα στην επίθεση.

Τα δεκάλεπτα: 31-17, 45-31, 64-44, 80-68

Οι σκόρερ των ομάδων:

Πανιώνιος: Καυκής 17 (3), Μίλκοβιτς 4, Περπέρογλου 8 (2), Ντόιτσιν 11 (2), Χατζής, Σουμπάρα 3 (1), Αγγελόπουλος 2, Ουίνστον 22 (4), Ντραγκόλιοβιτς 4, Χάτσον 9.

Σαρλερουά: Μπιγκς 8, Γκράις 6 (2), Νέσκενς, Σεργκέντ 10 (2), Ταμίρ 7 (1), Γκραντ 8, Μασότ 16, Γιαντίν 1, Κρουπάλια 10 (2), Γιόρσεν 2.

Τα ζευγάρια των "8"

Τζιρόνα (Ισπανία) - Πανιώνιος
Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία) - Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία)
Εστουντιάντες (Ισπανία) - Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων (Ρωσία)
Άζοβμας Μάριουπολ (Ουκρανία) - ΑΕΛ (Κύπρος)

*Με κεφαλαία είναι οι ομάδες που έχουν πλεονέκτημα έδρας.
*Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 6/3, οι δεύτεροι 9/3, ενώ αν χρειστούν και τρίτοι στις 14/3.

Λόγω της συμμετοχής του Πανιωνίου στους "8" του EuroCup, η αναμέτρηση του Πρωταθλήματος της Α1 με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πατρών, που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαρτίου στην Πάτρα, θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου.




















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ