ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ

Νίκολα Γιόκιτς και 361°: Το νέο παπούτσι "Joker 1" έρχεται τον Δεκέμβριο του 2024

Ο Νίκολα Γιόκιτς
Ο Νίκολα Γιόκιτς Ⓒ 2024 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Το νέο υπογεγραμμένο παπούτσι του Νίκολα Γιόκιτς, το Joker 1 από την 361°, θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024, προσφέροντας τεχνολογίες αιχμής για μπασκετικές επιδόσεις και σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στη συνεργασία του με την κινεζική εταιρεία.

Ο Δεκέμβριος του 2023 έφερε μία από τις πιο αναπάντεχες μεταγραφές στον κόσμο των αθλητικών ειδών, με τον Νίκολα Γιόκιτς να αποχωρεί από τη Nike και να υπογράφει με την κινεζική εταιρεία 361°.

Ως ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της σειράς GT Jump της Nike, αυτή η αλλαγή ξάφνιασε πολλούς οπαδούς και ειδικούς της βιομηχανίας, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για τον σπουδαίο Σέρβο μπασκετμπολίστα.

Η συνεργασία του Γιόκιτς με την 361° ξεκίνησε δυναμικά, με τον MVP του NBA να εμφανίζεται στο γήπεδο φορώντας το μοντέλο Big3 Future CQT High, υπογραμμίζοντας τη νέα του δέσμευση στη μάρκα.

Τώρα, η 361° παρουσιάζει επίσημα το πρώτο υπογεγραμμένο παπούτσι του Γιόκιτς, το "Joker 1", το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024.

Αν και τα σχέδια του παπουτσιού δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν ήδη ανακοινωθεί, δίνοντας μια γεύση για τις επιδόσεις που θα προσφέρει.

Το Joker 1 αναμένεται να διαθέτει το σύστημα απορρόφησης κραδασμών, που υπόσχεται αυξημένη άνεση και γρήγορη απόκριση στο γήπεδο, καθώς και εξωτερική σόλα για εξαιρετική πρόσφυση και σταθερότητα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μαζί με το Joker 1, η 361° παρουσιάζει και μια αναβαθμισμένη έκδοση, το "Joker 1 GT", που στοχεύει στην παροχή ακόμα μεγαλύτερης απόδοσης.

Το premium αυτό μοντέλο ενσωματώνει νέες τεχνολογίες για βελτιωμένη σταθερότητα, καθώς και συγκεκριμένα υλικά για ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση.

Τα δύο μοντέλα, θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα τον Δεκέμβριο του 2024 και θα είναι διαθέσιμα στα επίσημα καταστήματα της 361° καθώς και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

TAGS ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ NBA SPORTS & GOSSIP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ