ΑΡΗΣ

Νοκ άουτ ο Ταπούτος

Νοκ άουτ ο Ταπούτος
INTIME SPORTS

Άτυχος στάθηκε ο Χρήστος Ταπούτος ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο και πλέον η συμμετοχή του στην ημιτελική σειρά του Άρη με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη

Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στην προπόνηση και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο.

Δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, την Πέμπτη το απόγευμα (17:00), ωστόσο η συμμετοχή του θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολη και για τους υπόλοιπους αγώνες της σειράς.

Αυτό άλλωστε, αναφέρεται και στο επίσημο σάιτ του Άρη: " Ο φόργουορντ της ομάδας μας θα ακολουθήσει πρόγραμμα διπλών θεραπειών και είναι αμφίβολος για τη σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό".

Κατά τα άλλα η προετοιμασία των "κιτρίνων" συνεχίζεται κανονικά ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν την Τρίτη το απόγευμα ενώ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (18/05) με μια προπόνηση (13:30 βίντεο, 14:00-16:00 προπόνηση). Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Τετάρτη στις 18:30 για την Αθήνα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ