ΑΡΗΣ

Νωρίτερα η "πρώτη"

Νωρίτερα η "πρώτη"
Χερμπερτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έξι ημέρες νωρίτερα (στις 22 του μηνός) θα πραγματοποιηθεί τελικά η επίσημη "πρώτη" του Άρη

Οι παίκτες του Άρη ειδοποιήθηκαν στο τέλος της εβδομάδας πως θα πρέπει να βρίσκονται στο Αλεξάνδρειο στις 18:00 το απόγευμα της προσεχής Τετάρτης 22 Αυγούστου αντί για την επόμενη Τρίτη 28 του μήνα με σκοπό να δώσουν το παρών στην «πρώτη» για τη νέα χρονιά και να ξεκινήσουν έτσι την προετοιμασία τους.
Σχετικά με την έκδοση του σλοβάκικου διαβατηρίου στον Τζερεμάια Μάσεϊ η τελευταία ενημέρωση στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης από την ομοσπονδία της χώρας ήρθε χθες σύμφωνα με την οποία το σίριαλ αναμένεται να λάβει τέλος την Τετάρτη. Όσο για τον Αμερικανό φόργουορντ φροντίζει να απολαμβάνει τον "μήνα του μέλιτός" του στο Λας Βέγκας μετά τον γάμο του της περασμένης Δευτέρας.

Η έκδοση του διαβατηρίου στον Μάσεϊ εξάλλου αποτελεί πάντα βαρόμετρο για τον Άρη και τον Γκόρντον Χέρμπερτ όσον αφορά την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη στην θέση του σμολ φόργουορντ. Αν δηλαδή αυτός θα είναι Αμερικανός ή κοινοτικός ακόμα και Αμερικανός με διαβατήριο στην κατοχή του. Βέβαια όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο με το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κέβιν Φλέτσερ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επανεξέτασης της περίπτωσης του Νέστορα Κόμματου ή του ομογενή Βλάντιμιρ Πέτροβιτς.

Κατά τα άλλα στον Άρη βρίσκονται σε συζητήσεις με την τουρκική Τουρκ Τέλεκομ με σκοπό την διεξαγωγή δύο φιλικών κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο για το διάστημα από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Μάχη στήθος με στήθος

Μάχη στήθος με στήθος γίνεται ανάμεσα στην φωτογραφία που απεικονίζει τους φιλάθλους του Άρη να κρατούνε πλακάτ με τα αρχικά της αγαπημένης τους ομάδας και αυτή των φιλάθλων της Ζαλγκίρις Κάουνας που έχουν υψωμένα τα κασκόλ τους.

Ο λαός του Άρη που στον δεύτερο γύρο είχε επιβληθεί εύκολα των δύο γυναικών φιλάθλων της ΤΣΣΚΑ (με 55% έναντι 45%) βρίσκεται μια ανάσα από την είσοδο του στον τελικό για την ανάδειξη της καλύτερης κερκίδας.

Για την ώρα πάντως οι φίλαθλοι της Ζαλγκίρις προπορεύονται με βραχεία κεφαλή έχοντας συγκεντρώσει το 51% της προτιμήσεως των ψηφοφόρων, έναντι 49% των αντίστοιχων του Άρη με την ψηφοφορία της ημιτελικής φάσης να ολοκληρώνεται μεθαύριο 20 Αυγούστου.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ