ΑΡΗΣ

Ντάνστον: "Είμαστε οικογένεια"

Ντάνστον: "Είμαστε οικογένεια"
Ντάνστον INTIME SPORTS

Μία μέρα πριν τη ρεβάνς με την Ακαντέμικ στο "Αλεξάνδρειο" για την προκριματική φάση του Eurocup, ο Μπράιαντ Ντάνστον εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στους ομίλους.

Ο Αμερικανός τόνισε επίσης ότι είναι πάουερ φόργουορντ αλλά δεν έχει πρόβλημα να παίξει και ως σέντερ και μίλησε για το οικογενειακό κλίμα στον Αρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στα "Αθλητικά Νέα 98.7":

Για την Ακαντέμικ: " Δεν μπορώ να πω τα σχέδια μας, αλλά ξέρω ότι όλοι μας είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Αποδίδουμε πολύ καλά τόσο σε άμυνα, τόσο και σε επίθεση. Στο τέλος όμως εμείς πιστεύω πως θα χαμογελάσουμε και θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για τον Άρη: " Πρώτα είμαστε οικογένεια και μετά ομάδα. Ο ένας προσέχει και καλύπτει τον άλλον μέσα στο παρκέ. Υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσα στους παίκτες. Από τον τελευταίο παίκτη που κάθεται στον πάγκο, μέχρι το αστέρι της ομάδας ο καθένας έχει κατανοήσει το ρόλο του και δουλεύει προς το καλό της ομάδας".

Για τη Θεσσαλονίκη και τον κόσμο: " Η πόλη είναι πανέμορφη, όπως και από τους ανθρώπους της που είναι πολύ φιλόξενοι. Τώρα σε ότι αφορά την ομάδα αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ο κόσμος που είναι πραγματικά μοναδικός".

" Δεν μπορώ να φανταστώ τι συμβαίνει όταν το γήπεδο μας θα είναι γεμάτο. Μέχρι στιγμής ο κόσμος ήταν παντού, όπου και να αγωνιστήκαμε. Είναι πραγματικά μοναδικό αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο του Άρη. Σε ότι αφορά την ομάδα λειτουργούμε σαν να είμαστε ένα, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες".

Για τον εαυτό του: " Κανονικά η θέση μου είναι πάουερ φόργουορντ. Όποτε σε αυτή τη θέση νιώθω πιο άνετος, πιο δυνατός, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να τα πάω καλά και στις δύο θέσεις, καθώς δεν υπάρχουν πολλές διαφορές. Γενικότερα η φιλοσοφία της ομάδας είναι όλοι οι παίκτες να παίζουν σε διάφορες θέσεις και όχι μόνο σε μία".

" Νομίζω ότι έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στη ρακέτα. Τόσο ο Χρήστος (Ταπούτος) όσο και ο Γάιος (Σκορδίλης), μπορούν να βοηθήσουν. Ο Ταπούτος είναι ένας εξαιρετικός αθλητής και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα η ενίσχυση στη φροντ λάιν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ