ΑΡΗΣ

Ντάνστον: "Ό,τι μου ζητάει ο προπονητής"

Ντάνστον: "Ό,τι μου ζητάει ο προπονητής"

Η νίκη επί του Ηλυσιακού επέτρεψε στον Άρη να σημειώσει την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία να ασχολείται με την πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται μεθαύριο Τρίτη (16/11) στις 21:00 στο Αλεξάνδρειο την ουκρανική Αζοφμάς με τον Σαρόν Ντρούκερ να μπορεί να υπολογίζει στον Ντέγιαν Μπορόβνιακ.

Ο Σέρβος αν και ξεπέρασε την κάκωση που είχε υποστεί στην προπόνηση της Τετάρτης (10/11) προφυλάχθηκε προτιμήθηκε από τον Ισραηλινό τεχνικό του να προφυλαχθεί παρά το ΟΚ του ιατρικού τιμ της ομάδας.

Ένα από τα θετικά στοιχεία του Άρη κόντρα στον Ηλυσιακό δεν μπορούσε παρά να ήταν η παρουσία του Μπράιαντ Ντάνστον με τον Αμερικανό φόργουορντ σε δηλώσεις του για το παιχνίδι σημείωσε: " Ήταν ένας δύσκολος αγώνας", για να εξηγήσει: " Αυτό γιατί παίζαμε με μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της και έπαιζε στην έδρα της και μπροστά στον κόσμο της.

Αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή μας. Κάναμε όμως αυτό που έπρεπε και πήραμε μία σημαντική νίκη", με τον Ντάνστον σε ερώτηση για την προσωπική του απόδοση ξεκαθάρισε: " Δεν με ενδιαφέρουν οι αριθμοί αλλά να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου και να δίνω ενέργεια στο παιχνίδι μας".

Κι όσο για το παιχνίδι ακολουθεί με την ουκρανική Αζοβμάς Μαριουπόλ για την πρεμιέρα του ομίλου του Eurocup τόνισε: "Θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ένταση για να πάρουμε την νίκη ρίχνοντας πολύ μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και να αποφύγουμε λάθη όπως αυτά που κάναμε με Ηλυσιακό δίνοντάς τα όλα για την νίκη".

Από την πλευρά του ο Πιέρ Πιρς που κινήθηκε σε ρηχά νερά και κόντρα στον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων είπε: "Ήταν μία δύσκολη νίκη αν και είχαμε και κάποιες αποφάσεις των διαιτητών που μας δυσκόλεψαν.

Μείναμε όμως ενωμένοι σαν ομάδα και στο φινάλε καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και μία μάχη και δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο και οφείλουμε να αγωνιζόμαστε όπως στην περασμένη αναμέτρησή μας με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο γιατί έχουμε μπροστά μας και αναμετρήσεις για το Eurocup και χρειάζεται συγκέντρωση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ