EUROLEAGUE

Ντάνστον: "Στο μυαλό μας υπάρχει το 2-2"

Ντάνστον: "Στο μυαλό μας υπάρχει το 2-2"
INTIME SPORTS

Ο Μπράιαν Ντάνστον δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει στα ίσα τη σειρά με τη Ρεάλ αν συνεχίσει να παίζει καλή άμυνα, τονίζοντας ότι αυτό ήταν το κλειδί για την πρώτη επικράτησή του επί των Μαδριλένων.

"Αυτή την φορά ήμασταν περισσότερο επιθετικοί στην άμυνα και παίζαμε μπάσκετ σαν να ξέραμε κάθε στιγμή το τι πρόκειται να κάνουν. Είχαμε κάνει καλή προετοιμασία και αυτό ήταν το "κλειδί" για να πάρουμε τη νίκη.", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού σέντερ στα αποδυτήρια των Πειραιωτών, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν με ενδιαφέρει η δική μου απόδοση. Εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω πάντα είναι να βοηθάω την ομάδα. Να κάνω σωστά αυτά που πρέπει να κάνω. Να μαζεύω τα ριμπάουντ, να παίζω άμυνα και να τελειώνω τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου ευατό ώστε να βοηθάω την ομάδα μου.

Για να κάνουμε το 2-2 στη σειρά πρέπει να κάνουμε σωστά όλα αυτά τα μικρά πράγματα που κάναμε σωστά και στο 2-1. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερη άμυνα στο επόμενο παιχνίδι μας. Είναι σημαντικό το να παρουσιαστούμε δυνατοί και πάλι στο ανασταλτικό μας κομμάτι.

Πρέπει να παίρνουμε τα ριμπάουντ, να παλεύουμε σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας και να παίζουμε σκληρά σε κάθε φάση. Δεν βλέπουμε πιο μακριά, αλλά το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το μυαλό είναι μοναχά στο να κάνουμε το 2-2 στη σειρά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ