ΑΡΗΣ

Ντέι: "Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ"

ΑΦΙΞΗ ΚΟΥΕΝΤΙΝ ΝΤΕΪ
New Image MOTIONTEAM

Σήμερα το απόγευμα έφθασε στην Θεσσαλονίκη, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ο Κουίντον Ντέι

Ο 25χρονος πλέι μέικερ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, φθάνοντας στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τόνισε: " Περίμενα ότι μετά την αποφοίτησή μου από το κολέγιο θα έχω την ευκαιρία να έρθω και να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει κάτι για την ιστορία του συλλόγου είπε πως: Στην Αμερική παραλλήλισαν τον Άρη με τους Μπόστον Σέλτικς. Μου επισήμαναν ότι έχει πολύ μεγάλη ιστορία και ότι έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα".

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες του για τη νέα του ομάδα δήλωσε: Απλά αυτό που περιμένω είναι να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε να είμαστε. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να κερδίζουμε τον κάθε αγώνα.

Έχω μιλήσει με τον προπονητή μου. Είναι πολύ χαρούμενος όσο χαρούμενος είμαι και εγώ. Ο κόουτς Ματσόν μου είπε δε ότι έπαιξα πολύ καλά απέναντι στον Άρη στη διάρκεια των φιλικών αγώνων στο Μπόρμιο

, και επισήμανε: Η οργάνωση εδώ είναι πολύ καλή και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε".

Τέλος για τη σπουδαιότητα του αγώνα με το Μαρούσι στις 29 Σεπτεμβρίου κατέληξε λέγοντας: Γνωρίζω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με το Μαρούσι και ότι πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε με πιο γρήγορους ρυθμούς για να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους της Ευρωλίγκα.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ