ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ντέιβις για την εμπειρία στο Καλλιμάρμαρο: "Επική βραδιά κάτω από τα αστέρια, το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα"

21/09/2024 Panathinaikos Vs Partizan for Pavlos Giannakopoulos Tournament 2024 in Panathenaic Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette photography
21/09/2024 Panathinaikos Vs Partizan for Pavlos Giannakopoulos Tournament 2024 in Panathenaic Stadium in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Έκπληκτος έμεινε ο Μπράντον Ντέιβις με την εμπειρία που βίωσε στο Καλλιμάρμαρο. Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο παίκτης της Παρτίζαν μετά τη συμμετοχή του στο 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Εκστασιασμένος έμεινε ο Μπράντον Ντέιβις με όσα βίωσε το βράδυ του Σαββάτου (21/9) στο Καλλιμάρμαρο. Ο ψηλός της Παρτίζαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στην ανάρτηση που έκανε στα social media μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

"Επική βραδιά κάτω από τα αστέρια. Το να παίζεις μπάσκετ σε εξωτερικό χώρο σε γυρνάει πολλά χρόνια πίσω. 35.000+ κόσμος στο πρώτο στάδιο που έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες και χτίστηκε το 330 πΧ κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα και είμαστε ακόμα στην προετοιμασία! Αξέχαστο", σημείωσε ενδεικτικά ο Αμερικανός.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ