ΑΡΗΣ

Ντέιβις: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι"

Ντέιβις: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη, Ρόναλντ Ντέιβις, μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την νίκη της ομάδας του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Άρης πήρε την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο με 81-71 με τον Ρόναλντ Ντέιβις να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και στην απώλεια της διαφοράς των 18 πόντων στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου ενώ ο Χρήστος Ταπούτος μίλησε για την επίτευξη του 3 στα 3 στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, που έδωσαν μια μεγάλη μάχη. Εμείς βγάλαμε πολλή ενέργεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου, που ήταν εκπληκτικός.

Αυτή ήταν η καλύτερη εβδομάδα προπονήσεων που έχουμε κάνει μέσα στην σεζόν. Όλοι μας ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, εστιάσαμε σ' αυτόν τον αγώνα και ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Οι προπονητές μας έδειξαν το βίντεο των αντιπάλων και προσπαθήσαμε να κάνουμε όσα μας είπαν. Σε τέτοια παιχνίδια, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά, είτε στην επίθεση είτε στην άμυνα. Όλα όσα μας είπαν οι προπονητές μας ήταν σημαντικά».

Σε ερώτηση γιατί ο Άρης δεν μπόρεσε να συντηρήσει τη διαφορά των 18 πόντων, υποστήριξε: «Όταν είσαι μπροστά με μια μεγάλη διαφορά δεν πρέπει ποτέ να εφησυχάσεις, γιατί τίποτε δεν έχει τελειώσει.

Ξέραμε ότι όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 18 πόντους θα προσπαθούσε να ανακάμψει. Στο σημείο εκείνο χαλαρώσαμε την άμυνά μας και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πετύχει κάποια εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον. Ωστόσο, αντιδράσαμε και κρατήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, φτάνοντας στη νίκη».

Κι όσο για τον Χρήστο Ταπούτο σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΤ3 τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εφαρμόσαμε σε μεγάλο βαθμό όσα είχαμε πει στο σκάουτινγκ, πριν από το ματς.

Η διαφορά θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν δείχναμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σημασία έχει όμως ότι πήραμε τη νίκη και καλύψαμε τη διαφορά της ήττας μας 6 πόντους στον α' γύρο».

Σε ερώτηση για την 6η θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος μετά την νίκη της Καβάλας επί του Ικάρου Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας ο αρχηγός του Άρη δήλωσε: «Δικός μας στόχος είναι να κάνουμε το 3 στα 3 στα παιχνίδια που απομένουν. Στο τέλος θα φανεί αν θα καταφέρουμε να μπούμε στην εξάδα της τελικής κατάταξης».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ