ΑΡΗΣ

Ντέιβις: "Να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε"

Ντέιβις: "Να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε"

Ρον Ντέιβις και Νταν Μαυραϊδής μετά την ήττα του Άρη στην πρεμιέρα της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup από την Νίμποργκ συμφώνησαν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίζει.

Ο Ντέιβις παραδέχθηκε πως η εικόνα του Άρη ήταν καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα ενώ επί προσωπικού υποστήριξε ότι μέρα με την ημέρα θα γίνεται καλύτερος.

Όσο για τον Μαυραϊδής έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κερδίζει ο Άρης δίνοντας σύνθημα για πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα το Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Αλεξάνδρειο.

"Είχαμε κάποια καλά διαστήματα όπως και μερικά που δεν παίξαμε καλά", τόνισε για την εμφάνιση με την Νίμπουργκ ο Ντέιβις και πρόσθεσε για τον ίδιο πως: "Βρίσκομαι μερικές ημέρες στην ομάδα και ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί απόλυτα στην φιλοσοφία του προπονητή και της ομάδας".

Κι όσο για τον Άρη τόνισε: "Είμαστε ομάδα με πολλά νέα παιδιά, έχουμε ταλέντο αλλά θα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός. Η εικόνα μας με την Νίμπουργκ ωστόσο ήταν καλύτερη από ότι στην Δράμα αλλά παρόλα αυτά αυτό δεν αρκεί και θα πρέπει στην συνέχεια να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο".

Για την δική του απόδοση σημείωσε: "Μέρα με την ημέρα θα γίνομαι καλύτερος. Ακόμα θέλω χρόνο για να προσαρμοστώ και να δείξω ένα καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα ματς. Η ομάδα έχει κάνει κάποιες ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος όμως θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε τα ματς".

Για την ήττα από την Νίμπουργκ ο Μαυραϊδής δήλωσε: "Ήταν ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς αν και προσπαθήσαμε αρκετά. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα αλλά για να κερδίσουμε αυτά τα διαστήματα θα πρέπει να έχουν περισσότερη διάρκεια.

Στην Δράμα ήμασταν καλοί για 20-25 λεπτά όπως και σήμερα. Στο επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να μπούμε από την αρχή δυνατά με στόχο τη νίκη. Πολλές φορές όμως από τις ήττες μαθαίνεις".

Για να σταθεί σε εκείνο το σημείο στην επόμενη μέρα λέγοντας: "Εμείς έχουμε μάθει πολλά από τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα αλλά θα πρέπει σύντομα να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίζουμε τα ματς.

Δεν έχει σημασία τι κάναμε μέχρι τώρα. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και να δούμε την συνέχεια. Είμαστε νέα ομάδα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βλέπουμε τα επόμενα ματς σα να μην συμβαίνει τίποτα".

Κι όσο για την δική του καλή απόδοση κόντρα στην Νίμπουργκ είπε: "Σε κάθε παιχνίδι νιώθω πιο άνετα. Στην Δράμα δεν έπαιξα αρκετή ώρα αλλά στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής μου, μου έδωσε χρόνο συμμετοχής και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό.

Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να κερδίζει η ομάδα. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο, μία δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ