ΜΑΡΟΥΣΙ

Ντίκελ: "Τα καλύτερα λόγια"

"Είμαι έτοιμος να προσφέρω" δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αμαρουσίου Μαρκ Ντίκελ

Ο Ντίκελ πέρασε με επιτυχία όλες τις εξετάσεις και μάλιστα ξεκίνησε ήδη ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή Ανδρέα Γκατζούλη. Την πρώτη προπόνηση με όλη την ομάδα θα την κάνει την Πέμπτη, αφού λόγω του ταξιδιού επιστροφής από την Ρίγα, δεν υπήρχε προπόνηση την Τετάρτη. Το ντεμπούτο του θα το κάνει στο Σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με την Ολύμπια, στην Λάρισα.
"Ξέρω ότι το Μαρούσι είχε ενδιαφερθεί για μένα από το καλοκαίρι. Είναι μια ομάδα για την οποία , όλοι μου λένε τα καλύτερα λόγια. Πιστεύω ότι θα την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Αγωνιστικά είμαι έτοιμος, απλά μένει να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου" δήλωσε ο παίκτης ο οποίος μετείχε με την Εθνική της πατρίδας του στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ και στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

Έπαιξε στην Οτάγκο (Ν. Ζηλανδία), στο Πανεπιστήμιο UNLV(1996-2000), στους Τιτάνες (Αυστραλία), τους Ουέλιγκτον Σαντς, ενώ στην Ευρώπη αγωνίστηκε για την Φενερμπαχτσε, την Οστάνδη, την Ερντεμισπορ και την Λοκομοτιβ Ροστοβ, πριν πάει στην Πολωνία (Ανβιλ).

Κατά τα’ άλλα η αποστολή επέστρεψε ταλαιπωρημένη από την Ρίγα. Ο Αλέξης Κυρίτσης που ένιωσε τράβηγμα θα κάνει θεραπεία, μαζί με τους Τζάζβιν και Συμεωνίδη οι οποίοι είχαν μείνει στην Αθήνα για να ακολουθήσουν θεραπεία και να είναι έτοιμοι για το ματς του Σαββάτου.




TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ