ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντικούδης: "Επικίνδυνος ο Κολοσσός"

Ντικούδης: "Επικίνδυνος ο Κολοσσός"
Ουίνστον

"Να παίξουμε καλά από την αρχή", είπε ο Δήμος Ντικούδης, ενόψει του παιχνιδιού με τον Κολοσσό

Στο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, αναφέρθηκε ο Δήμος Ντικούδης: " Πράγματι στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά προβλήματα με τα επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ και αυτό το θέμα συζητήσαμε στα αποδυτήρια, τονίζοντας ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσα στο παιχνίδι δεν παίζουμε μόνο εμείς, αλλά υπάρχει και αντίπαλη ομάδα. Αυτό κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς που είχαμε προβλήματα μέχρι τότε και ειδικότερα στην άμυνα καταφέρνοντας να κρατήσουμε πολύ χαμηλά επιθετικά τους Τούρκους. Πήραμε έτσι μία ακόμη νίκη και τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς".

Για το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, είπε: " Μπορεί να φαίνεται εύκολο το παιχνίδι, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Κολοσσός εναντίον μας δεν έχει τίποτα να χάσει και αυτό το γεγονός τον καθιστά επικίνδυνο. Αν και νεοφώτιστος τον σεβόμαστε και θα πρέπει να παίξουμε από τη αρχή καλά για να μην έχουμε προβλήματα", είπε ο Έλληνας άσος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ουίνστον: " Σημαντικές οι νίκες με απουσίες"
Στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, αναφέρθηκε και ο Κένεντι Ουίνστον: " Όταν παίξαμε καλά στην άμυνα κυρίως στο δεύτερο εικοσάλεπτο, κάναμε τα πάντα να φαίνονται πιο εύκολα μέσα στο γήπεδο. Έτσι καταφέραμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη, μέσα σε μία δύσκολη έδρα και δείχνουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζουμε όλο και περισσότερο τους ρυθμούς μας".

"Το ενθαρρυντικότερο πιστεύω από το ματς αυτό είναι πιστεύω το γεγονός πως μπορούμε να κερδίζουμε ακόμη και αν παίζουμε με απώλειες σημαντικών παικτών όπως είναι ο Διαμαντίδης. Η Φενέρ δεν είναι κακή ομάδα, αλλά η δική μας απόδοση στο δεύτερο μέρος, ήταν αυτή που μας έδωσε την νίκη

".

Τέλος, ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για το επόμενο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης: " Η Ρεάλ είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από τις άλλες που αντιμετωπίσαμε ως σήμερα, έχει καλούς παίκτες και αναμένεται ένα ματς το οποίο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Πιστεύω όμως το γήπεδο μας να γεμίσει την επόμενη εβδομάδα και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη".






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ