ΑΡΗΣ

Ντικούδης: "Ήταν θέμα εγωισμού"

Ντικούδης: "Ήταν θέμα εγωισμού"
Ντικούδης

Σε Οδύσσεια έχει εξελιχθεί η επιστροφή του Άρη από το Βερολίνο, αφού υπήρξε καθυστέρηση έντεκα ωρών

Δεν είχε τέλος η ταλαιπωρία για τους Θεσσαλονικείς, καθώς έμειναν στο αεροδρόμιο του Μονάχου πέντε ώρες, ενώ άλλες έξι ώρες περίμεναν μέσα στο αεροπλάνο. Περίπου τα μεσάνυχτα η αποστολή αναμένεται να φτάσει κατάκοπη στη Θεσσαλονίκη.
Οι μέρες που είχε στη διάθεσή του ο Ντέιβιντ Μπλατ ώστε να προετοιμάσει την ομάδα για τη δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής (19:00) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, μειώθηκαν δραματικά μετά την παραμονή της ομάδας στην Γερμανία για μία ημέρα.

Στη νίκη επί της Άλμπα αναφέρθηκαν από τη Γερμανία, όπου έμειναν και την Τετάρτη, οι Άντριου Μπετς και Δήμος Ντικούδης.

" Όπου κι αν πάμε πάντα βλέπουμε το κίτρινο χρώμα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν οπαδοί σαν τους δικούς μας", είπε αρχικά ο Άντριου Μπετς.

Αναφερόμενος στην απόδοσή του απέναντι στην Άλμπα, είπε: " Είχα παρακολουθήσει την Άλμπα πριν το παιχνίδι και είχα διαπιστώσει ότι είχα ένα πλεονέκτημα απέναντι τους. Δεν το λέω εγωιστικά, αλλά ήξερα ότι όταν θα έπαιρνα την μπάλα θα μπορούσα να σκοράρω".

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Κίκι Κλαρκ: " Είναι η δεύτερη χρονιά μου με τον Κίκι και για μένα είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην Ευρώπη".

Από την πλευρά του ο Δήμος Ντικούδης δήλωσε: " Ήταν μία μεγάλη νίκη γιατί ξεκινήσασμε άσχημα τον όμιλο. Δεν υπήρξε παιχνίδι που δεν είχαμε παλέψει, αλλά η ουσία ήταν ότι ήμασταν στο 0-2. Έπρεπε να πάρουμε ζωή από αυτό το ματς και να μας βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης, απέναντι σε μια ομάδα που είχε δύο νίκες".

"Ήταν θέμα εγωισμού, καθώς δεν είχαμε πάρει αυτό που θέλαμε στους προηγούμενους αγώνες. Τώρα έχουμε και πάλι ελπίδες. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας".

"Ήταν καλό ματς αμυντικά και το γεγονός αυτό αλλά και το ότι συγκεντρωθήκαμε στα ατού του αντιπάλου, δεν τους άφησε να κάνουν το παιχνίδι τους. Τους αναγκάσαμε να πάνε σε άλλες λύσεις, γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα βραχυκυκλώσουν, όπως κι έγινε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι πιο εύκολα



".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ