ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντικούδης: "Κόντρα με Μπάρτσα"

Ντικούδης: "Κόντρα με Μπάρτσα"
Ντικούδης

Τις δυνάμεις του Παναθηναϊκού εμπιστεύεται ο Δ. Ντικούδης. Χωρίς Γιαβτόκας η προπόνηση

" Επειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη για το Top 16 θεωρώ ότι ο όμιλος μας είναι αρκετά δυνατός, αλλά θα εξαρτηθεί από το πως θα παρουσιαστούμε εμείς ως ομάδα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τις ήττες που κάναμε τον τελευταίο καιρό για να παίξουμε ένα πολύ καλύτερο μπάσκετ, γιατί στόχος μας είναι η πρωτιά στον όμιλο", είπε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι όλες οι ομάδες του γκρουπ μπορούν να κάνουν τη ζημιά, αλλά κύριος αντίπαλος, θα είναι η "Μπάρτσα": " Εκτιμώ ότι η ομάδα με την οποία θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά και η Εφές Πίλσεν είναι υπολογίσιμη ομάδα φέτος, όπως και η Προκόμ Τρεφλ που θα προσπαθήσει να κάνει ζημιές και εμείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαστε ένα από τα θύματα της".

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε να συμμετάσχει στο Ολ Σταρ Γκέιμ της Λαμίας, για το οποίο, είπε: " Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες φιλάθλους που με τίμησαν με την ψήφο τους για να συμμετάσχω στο Ολ Σταρ Γκέιμ της Λαμίας. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις την αγάπη του κόσμου και γι αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου".

Aνακοίνωση για τη νέα σειρά προϊόντων

Η νέα σειρά προϊόντων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι γεγονός. Από τα Paoshop, αλλά και από την ηλεκτρονική διεύθυνση " www.paoshop.gr", οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τον συλλεκτικό αναπτήρα Ζippo με χαραγμένο το σήμα του Παναθηναϊκού, τα κρασιά "Παναθηναϊκός" Βιολογικής Γεωργίας του κτήματος Γκιούλη, καθώς και τα αρωματικά κεριά με το σήμα της ομάδας. Τέλος οι μικροί φίλοι της Παναθηναϊκού θα μπορούν να φορούν την φανέλα του αγαπημένου τους παίκτη, καθώς από τα Paoshop και από το " www.paoshop.gr" θα πωλούνται οι επίσημες εμφανίσεις της Adidas για παιδιά ηλικίας άνω των 10 ετών.

Χωρίς τον Γιαβτόκας η προπόνηση

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προπόνησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τρίτη και μάλιστα είδε και τους Σισκάουσκας, Αλβέρτη, Τσαρτσαρή (που ήταν στο All Star Game) να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Μαζί τους και οι Μάικ Μπατίστ και Νικος Χατζηβρέττας που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν υπό τις οδηγίες του "Ζοτς".

Όχι όμως και ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Λιθουανία για προσωπική του υπόθεση και αναμένεται στην Ελλάδα την Τετάρτη, ώστε να μπει κι αυτός στις προπονήσεις για να προετοιμαστεί η ομάδα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ