ΑΡΗΣ

Ντικούδης: "Moυ δίνει κίνητρο ο Άρης"

Ντικούδης: "Moυ δίνει κίνητρο ο Άρης"
Ντικούδης

Έτοιμος να χαρεί επιτυχίες με τον Άρη δηλώνει ο Δήμος Ντικούδης, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κιτρινόμαυρους"

Ο νέος παίκτης των "κιτρινόμαυρων" μίλησε στον "SENTRA 103,3" για τη νέα του ομάδα εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση, την συμμετοχή των "κιτρινόμαυρων" στην Ευρωλίγκα, τον κόσμο του Άρη, αναφέρθηκε στην πρώην του ομάδα τον Πανιώνιο, ενώ τόνισε ότι έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Εθνική ομάδα για αυτόν.
Τι σε έκανε να υπογράψεις στον Άρη: " Όλο το σύνολο. Ότι ο Άρης είναι μία ομάδα με ιστορία, ότι του χρόνου θα κατεβάσει μία δυνατή ομάδα, και ότι έχει ένα όμορφο γήπεδο γεμάτο κόσμο. Όλα αυτά συνθέτουν μία ομάδα που θέλω να πάω να παίξω".

Για το αν είναι καλό δέλεαρ το εισιτήριο που πήρε ο Άρης για την Ευρωλίγκα: " Αυτή η αλλαγή που έγινε και ο Άρης μπήκε έστω και στα προκριματικά επανέφερε και πάλι στο προσκήνιο άτομα που ήθελαν να βοηθήσουν όπως και εγώ και ο Νίκος και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και άλλα άτομα και θα έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα για του χρόνου".

Για το ότι ο κόσμος του Άρη διψάει για επιτυχίες: " Νομίζω ότι ο κόσμος του Άρη πάντα διψάει για επιτυχίες και πάντα είναι κοντά στην ομάδα και στα άσχημα και στα ωραία, και το έχω καταλάβει όσες φορές έχω παίξει σαν αντίπαλος. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε ένα τέτοιο γήπεδο".

Για το ότι οι μεταγραφές αυτές είναι καλές και δείχνουν ότι ο Άρης δεν είναι φτωχός συγγενής: " Και εγώ και ο Χατζηβρέτας δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν, αλλά να δείξουμε στο γήπεδο ότι και εμείς και οι υπόλοιποι θέλουμε να κάνουμε μία καλή ομάδα και στον Άρη. Έχει απαιτήσεις ο κόσμος, η διοίκηση και το ελληνικό μπάσκετ".

Για το αν έχει να δώσει ακόμα ή αν νιώθει χορτασμένος: " Αν νιώθω χορτασμένος θα πρέπει να σταματήσω. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω και να πηγαίνω κάθε μέρα για προπόνηση. Ειδικά μία ομάδα σαν τον Άρη, μου δίνει κίνητρο και είναι ότι καλύτερο για την καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος".

Για το πως βλέπει την υπόθεση Ευρωλίγκα: " Ξεκινάμε με το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Ένα μειονέκτημα, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες, είναι ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοια παιχνίδια αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια διότι είναι καλό να μπεις στους ομίλους".

Τι σου έμεινε από τον Πανιώνιο: " Μόνο καλές αναμνήσεις. Άνθρωποι ζεστοί. Όλοι που τρέχουν για την ομάδα είναι πολύ καλοί άνθρωποι και μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά, και νομίζω ότι είχαμε καλή ομάδα".

Για το αν έχει κλείσει το κεφάλαιο εθνική: " Έχει κλείσει οριστικά. Υπάρχουν πολλά παιδιά που αξίζουν να είναι εκεί και να κάνουν και αυτά την θητεία τους. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με όλα όσα έχει καταφέρει η δικιά μου γενιά. Η Εθνική ομάδα πιστεύω ότι δεν έχει κανέναν παίκτη ανάγκη. Δόξα τω Θεό, παίκτες υπάρχουν και βγαίνουν συνέχεια ταλέντα".














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ