ΑΡΗΣ

Ντικούδης: "Σαν τελικός με Άλμπα"

Ντικούδης: "Σαν τελικός με Άλμπα"
Ντικούδης

Ο Δήμος Ντικούδης μίλησε για τους στόχους αλλά και τον επικείμενο αγώνα με την Άλμπα

Αρχικά ο Ντικούδης αναφέρθηκε μιλώντας στον "ΆρηςFM", στη νίκη επί του Ηλυσιακού υπογραμμίζοντας πως: " Όταν προέρχεσαι από μια κακή εμφάνιση και ήττα όπως αυτή με τον Παναθηναϊκό θέλεις να επανέλθεις. Παίξαμε ελεύθερο και γρήγορο μπάσκετ και πήραμε το αποτέλεσμα".

Σχετικά με το νωχελικό ξεκίνημα που σημειώνει ενίοτε η ομάδα του Άρη είπε: " Νομίζω ότι υπάρχουν διαστήματα που δεν είμαστε συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε. Καμιά φορά βλέπεις την διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα και εφησυχάζεις".

"Όμως δεν είναι έτσι. Εμείς δώσαμε την ευκαιρία στον Ηλυσιακό να προηγηθεί χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο αλλά ήταν καθαρά δικό μας λάθος

".

Για το σχόλιο που σημείωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό ο Ντέιβιντ Μπλατ και χαρακτήρισε χαριτολογώντας τον ίδιο και τους συμπαίκτες του Κακιούζη και Χατζηβρέττα "νεαρούς" τόνισε: " Ο προπονητής μας έχει πει ότι αυτό που θέλει από εμάς όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είναι να δίνουμε τα πάντα. Είτε παίζουμε ένα λεπτό είτε παίζουμε σαράντα πρέπει να παίζουμε για να βγάζουμε ενέργεια".

Όσον αφορά το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο συμπαίκτης του, Τζέρεμι Ρίτσαρσον, ο Ντικούδης σημείωσε πως: " Είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Όταν ένα παιχνίδι του πάει καλά τότε πραγματικά είναι ασταμάτητος. Έχει πολύ ταλέντο".

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Ματ Ουόλς, δήλωσε: " Θέλουμε παίκτες που προσφέρουν πολλά στο παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι ένας παίκτης πολύ καλός στο σκοράρισμα. Μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα και στο μακρινό σουτ. Από τη στιγμή που ο προπονητής κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ο Άρης έχει θέση για πολλούς καλούς παίκτες", είπε και συνέχισε: "Ο κύριος Μπλατ έχει έρθει εδώ και ένα μήνα. Έχει διαφορετική νοοτροπία αρέσκεται στο μοντέρνο μπάσκετ και μας αφήνει ελευθερία και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Με την πάροδο του χρόνου θα έρθουν περισσότερα αποτελέσματα".

Για το αν μπορεί ο Άρης να καλύψει το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία της Α1 υπογράμμισε: " Δεν υπάρχει ματς που δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να πάρουμε όσο υψηλότερη θέση μπορούμε. Για αυτό παλεύουμε. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα όσο πιο ψηλά γίνεται".

Τέλος για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Άλμπα Βερολίνου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του ομίλου για την φάση του Eurocup τόνισε: " Είναι σαν τελικός. Μετά τις δυο πρώτες ήττες όλα είναι τελικός για εμάς. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη".

" Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε εκεί αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Δεν πρέπει να την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της. Ο κόσμος μας δίνει τρομεροί ώθηση. Είναι ένας από τους λόγους που υπογράψαμε στον Άρη. Θέλουμε να είναι δίπλα μας".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ