ΑΡΗΣ

Ντικούδης: "Θα είμαστε έτοιμοι"

Ντικούδης: "Θα είμαστε έτοιμοι"
Ντικούδης

Διπλό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν την Τετάρτη οι παίκτες του Άρη που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, εκγύμναση στην αίθουσα με τα βάρη και σουτ μέσα στο γήπεδο, ενώ το ίδιο θα είναι και την Πέμπτη.
Εκτός από τους Νίκο Μπάρλο, Νίκο Χατζηβρέττα, Νίκο Αργυρόπουλο, Δήμο Ντικούδη, Γάϊο Σκορδίλη και Σπύρο Μούρτο στις προπονήσεις συμμετέχουν και οι Θανάσης Μανδάλτσης και Λευτέρης Μποχωρίδης από την εφηβική ομάδα.

Στο μεταξύ, έχει δοθεί άδεια μέχρι την Κυριακή στον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος σήμερα πέρασε από ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο.

Στην προπόνηση βρέθηκε και το νέο μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της ΚΑΕ, Μάριο Μπόνι που θα παρουσιαστεί το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μπάρλος: " Χρωστάμε στους εαυτούς μας"
Στην έναρξη της προετοιμασίας και τους στόχους για τη νέα περίοδο αναφέρθηκε ο Νίκος Μπάρλος: " Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Τα νέα παιδιά που έχουν έρθει είναι πολύ πετυχημένοι καλαθοσφαιριστές. Ελπίζουμε να έχουμε καλή συνεργασία και όλα να πάνε καλά. Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι, αφού ο Άρης δεν μπορεί να έχει άλλους στόχους".

" Χρωστάμε πρώτα απ' όλα κάτι στους εαυτούς μας. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας στηρίζει και είναι πάντα δίπλα μας, οπότε όποιοι έχουν συνείδηση θεωρούν ότι του χρωστάνε. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει και να χάσουμε τον βασικό μας σκοπό που είναι να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε".

Ντικούδης: " Να παίξουμε στους ομίλους"
Αναφερόμενος στην μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας ο Δήμος Ντικούδης τόνισε: " Ξεκινήσαμε πριν τρεις μέρες την προετοιμασία και όλα πηγαίνουν καλά. Περιμένουμε πολλούς από τους συμπαίκτες μας να έρθουν, ώστε να "δέσει" η ομάδα. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να είμαστε όλοι υγιείς και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν".

"Ο χρόνος που έχουμε άλλωστε είναι αρκετός. Ξεκινήσαμε αρκετά νωρίς καθώς μας περιμένουν σημαντικοί αγώνες με το Μαρούσι και στην συνέχεια εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αντίπαλο. Πιστεύω ότι αυτό θα επιτευχθεί όταν φτάσει η κατάλληλη μέρα

".

Στη συνέχεια έθεσε τον στόχο της ομάδας: " Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να παίξουμε στους ομίλους της Ευρωλίγκα. Από εκεί αρχίζουν όλα. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, η οποία θα παίξει το καλύτερο μπάσκετ και θα κάνει ευτυχισμένο τον κόσμο της".

Τέλος, μίλησε για το πως δέχθηκαν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του τη μεταγραφή του στον Άρη: " Όλοι ήταν χαρούμενοι. Πιστεύουν ότι ο Άρης αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μένα. Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Το μόνο που μένει είναι να το δείξουμε και στο γήπεδο".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ