ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντικούδης: "Θέλουμε τον κόσμο"

Ντικούδης: "Θέλουμε τον κόσμο"
Ντικούδης

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Δήμο Ντικούδη

Η επιστροφή του Ντέγιαν Μποντιρόγκα, στο ΟΑΚΑ, δεν φαίνεται να φοβίζει τον Δήμο, που είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού, στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια: " Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με δυο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας (με Ολίμπια Λουμπλιάνα και ΠΑΟΚ)".

" Πήραμε όμως δυο εύκολες νίκες παίζοντας αρκετά καλό μπάσκετ και στα δυο παιχνίδια. Αυτό ήταν πολύ καλό για μας, ότι δηλαδή, είχαμε μια σταθερή απόδοση".

Για το επόμενο ματς, στο ΟΑΚΑ, με τη Ρόμα, είπε: " Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Ρόμα, που είναι μια ομάδα η οποία προέρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως είναι το ιταλικό. Έχει έμπειρους παίκτες, αλλά για μας κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ πρέπει να σημαίνει και νίκη! Αυτό είναι και το μόνο που σκεφτόμαστε, να συνεχίσουμε τις νίκες στην Ευρωλίγκα".

" Η Ρόμα είναι σοβαρός και υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να συνεχίσουμε τα επιτυχημένα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ