ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ

Ντόντσιτς: "Θα παίξω πολύ καλύτερα και με περισσότερη ενέργεια από εδώ και πέρα"

2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Λούκα Ντόντσιτς EUROKINISSI SPORTS

Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα της Σλοβενίας από την Κροατία, ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε ότι θα βελτιώσει την απόδοσή του στη συνέχεια του Προολυμπιακού τουρνουά.

Η Σλοβενία ηττήθηκε από την Κροατία στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού τουρνουά και ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου μετά από την αναμέτρηση.

Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς τόνισε ότι στη συνέχεια της διοργάνωσης θα βελτιώσει την απόδοσή του, θα παίξει πολύ καλύτερα και θα έχει περισσότερη ενέργεια, ενώ εξήγησε ότι οι δύο εκατομμύρια Σλοβένοι είναι τα πάντα για εκείνον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Ντόντσιτς:

"Πρώτα από όλα η Κροατία έπαιξε εξαιρετικά, η άμυνα μας δεν ήταν καλή και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτή. Αρχίζοντας από εμένα, θα παίξω πολύ καλύτερα από αυτό και με πολύ περισσότερη ενέργεια".

Για τους τραυματισμούς του και αν τον εμπόδισαν να παίξει για την Εθνική: “Είναι τιμή για εμένα να παίζω για τη χώρα μου. Πολλές φορές θα υπάρχουν τραυματισμοί. Είναι μεγάλη τιμή να παίζω για τη χώρα μου. Είμαστε 2 εκατομμύρια που αντιπροσωπεύουν την χώρα και είναι τα πάντα για εμένα. Ευχαριστώ και το Ντάλας που με άφησε να παίξω, ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα".

Για τον Μάριο Χεζόνια και το ότι βρέθηκαν μαζί στο παρκέ: "Μεγάλη στιγμή να βρίσκομαι στο παρκέ μαζί του. Ειδικά γιατί υποστηρίζω τη Ρεάλ και είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ήταν πολύ καλός για εμάς αυτή τη σεζόν, εννοώ για τη Ρεάλ και είμαι χαρούμενος που έμεινε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ