ΑΡΗΣ

"Ντόπες" από τον κόσμο στους παίκτες του Άρη

"Ντόπες" από τον κόσμο στους παίκτες του Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αντιπροσωπεία των φιλάθλων του Άρη βρέθηκε στο Nick Galis Hall για να εμψυχώσει τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη εν όψει του πέμπτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό (14/5, 18:00). Στην αποστολή οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Θοδωρής Ζάρας.

Η συσπείρωση που υπάρχει στον Άρη μετά τις δύο σερί νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό και η δυνατότητα να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους τελικούς είναι πρωτοφανής. Οι "κίτρινοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (13/5) το πρωί στο Nick Galis Hall, παρουσία αντιπροσωπείας των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι -αφού ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα- μίλησαν στους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη με σκοπό να τους ενισχύσουν ψυχολογικά.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα αφού οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Θοδωρής Ζάρας επέστρεψαν στη δράση, όντας πλέον έτοιμοι να ενισχύσουν τον Άρη στον πέμπτο ημιτελικό (14/5, 18:00) που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Από την άλλη, ο Τζαμέλ Χάγκινς παραμένει εκτός δράσης αφού, ως γνωστόν, για εκείνον έχει ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, στη διάρκεια του δεύτερου προημιτελικού με την Κηφισιά, στο Ζηρίνειο. Έτσι, οι "κίτρινοι" θα ταξιδέψουν για την Αθήνα με δεκατρείς (13) παίκτες στην αποστολή αφού σε αυτή θα βρίσκεται κι ο Νίκος Δίπλαρος.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για τον αυριανό (14/5, 18:00) με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε ότι " στόχος μας στην ημιτελική σειρά των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σ’ αυτούς τους δύσκολους αγώνες. Με τις δύο νίκες και την ισοφάριση σε 2-2, το πετύχαμε απόλυτα. Το ότι η σειρά πήγε πέμπτο παιχνίδι σίγουρα μας χαροποιεί, καθώς αυτό είχε αρκετά χρόνια να συμβεί. Τώρα έχουμε μπροστά μας το δυσκολότερο από τα πέντε παιχνίδια. Παίζουμε στην έτσι κι αλλιώς δύσκολη έδρα του αντιπάλου μας, τον οποίο αναμένουμε να παρουσιαστεί πιο συσπειρωμένος και αποφασισμένος", ενώ κατέληξε λέγοντας:

" Εμείς μετά από 4 αγώνες σε 8 μέρες, πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι και να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, "διαβάζοντας" και παίρνοντας σωστές αποφάσεις και κάνοντας τα λιγότερα δυνατά λάθη, όπως συνέβη στους τελευταίους δύο αγώνες. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Θα δώσουμε τη μάχη μας, γνωρίζοντας ότι είμαστε το αουτσάιντερ".

To blog του Ντόμινικ Ουότερς

Εξάλλου, στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει του πέμπτου ημιτελικού (14/5, 18:00) ο Ντόμινικ Ουότερς τόνισε πως αυτός κι οι συμπαίκτες του είναι νικητές, σχολιάζοντας όσα θέλουν να κάνουν οι "κίτρινοι" για να γίνει το "μπρέικ" στο ΟΑΚΑ και να πάρουν την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα έγραψε:

" Γεια σε όλους!

Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι .Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή, πολύ ποιοτική ομάδα. Κανένας δεν πίστευε πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ δύο παιχνίδια και να γυρίσουμε στην Αθήνα, αλλά είμαστε μαχητές. Το έχουμε δείξει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και το αποδείξαμε και σε αυτή την σειρά. Ξέρουμε πως θα είναι κάτι παραπάνω από προετοιμασμένοι για το πέμπτο παιχνίδι. Σίγουρα έχουν τεράστιο κίνητρο.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι ώστε να μην αιφνιδιαστούμε στο ξεκίνημα του αγώνα, να ανταποκριθούμε σωστά και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε και να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Έγιναν πολύ δυνατά παιχνίδια και τα σώματα μας είναι λίγο κουρασμένα. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για εκείνους. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι.

Στα εξωαγωνιστικά δεν έχω πολλά να πω, γιατί όλες μου οι μέρες είναι γεμάτες μπάσκετ… Την προηγούμενη φορά σας είπα ότι θα πήγαινα να δω την ταινία «Captain America: Civil War», οπότε θα σας πω τις εντυπώσεις μου… Ήταν πολύ καλή ταινία και την συστήνω, , αν και διαρκεί πολύ περίπου 2,5 ώρες. Αλλά αξίζει τον κόπο… Είναι πολύ διασκεδαστικές αυτές οι ταινίες με τους Marvel ήρωες, αν και όπως έχω ξαναπεί εγώ είμαι "οπαδός" του Batman. Βέβαια το "Batman v Superman: Dawn of Justice" ήταν για μένα τραγική ταινία.

Από κει και πέρα, παραμένω συγκεντρωμένος στο μπάσκετ… Σε λίγο τελειώνει η σεζόν και θέλω να τελειώσει δυνατά…".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ