ΠΑΟΚ

Ντουμάς: "Περήφανος"

Ντουμάς: "Περήφανος"
κοσμος οπαδοι

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο νεοαποκτηθείς πλέι μέικερ, Στεφάν Ντουμάς

" Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ με την ομάδα να μου δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να κάνω ένα νέο βήμα στην καριέρα μου", τόνισε στις πρώτης του δηλώσεις ο Ντουμάς μετά από επταετή παρουσία στην Ισπανία.

Όσο για τον ίδιο; Έδειξε να μην έχει άγχος και αναφερόμενος στο τι συνάντησε στον ΠΑΟΚ είπε: " Είναι θετικό ότι υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά, οπότε θα είμαστε σκληροί και πιεστικοί. Βέβαια ακόμα δεν ξέρω την ομάδα και είναι πρόωρο να πως κάτι για στόχους", και κατέληξε: " Πάντως πραγματικά είμαι περήφανος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Αυτή την ομάδα την ξέρω από τα 18 μου, τότε που έπαιζε εδώ ο Στογιάκοβιτς και τον θαύμαζα".

Παρών με το "καλημέρα" και το αμερικάνικο δίδυμο του ΠΑΟΚ. Ο Λι Χάμφρεϊ και ο Έντμοντ Σόντερς με τον πρώτο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

" Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Τα παιδιά είναι μια χαρά και πιστεύω ότι και η ομάδα θα είναι καλή", για να επαναλάβει όσον αφορά τον ίδιο πως: "Πρώτη φορά θα παίξω στην Ευρώπη με όπλα μου θα είναι το σουτ και η άμυνα και ελπίζω να δω από κοντά τους φανατικούς οπαδούς, το μόνο που γνωρίζω για την ελληνική λίγκα".

Όσο για τον Σόντερς; Από την μεριά του στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά ο Αμερικανός φόργουορντ στάθηκε στο δέσιμο που θα πρέπει να υπάρξει δεδομένου τα πολλά νέα πρόσωπα που υπάρχουν.

" Θέλουμε λίγο χρόνο για να γνωριστούμε καλά μεταξύ μας", ενώ για τον ίδιο δεν έκρυψε πως: " Θέλω να κερδίζω. Αυτός είναι ο στόχος μου με τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται δουλειά και έτσι θα αποδείξουμε ότι είμαστε καλοί παίκτες", για να ευχηθεί: " Μου άρεσε το γήπεδο, το οποίο μακάρι να γεμίζει στα παιχνίδια. Βέβαια για να έρθει ο κόσμος εμείς πρέπει να κερδίζουμε".

Το παρών στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ δίνει και ο 18χρονος διεθνής με την Εθνική Εφήβων της Βουλγαρίας Ιβάνοφ που έχει ύψος 2.00μ. και ο οποίος στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Μαδρίτης είχε 8.5 πόντους και 1.8 κλεψίματα σε 18.6 λεπτά συμμετοχής όντας συμπαίκτης του Ζαχάριεφ που έχει βάλει στο μάτι ο Παναθηναϊκός.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ