ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Nτόζιερ: "Απόλυτα δίκαιη νίκη"

Nτόζιερ: "Απόλυτα δίκαιη νίκη"
Ντόζιερ

"Ηταν απόλυτα δίκαιη", είπε ο Ρόμπερτ Ντόζιερ για τη νίκη στην έδρα του Ηλυσιακού

"Ηταν μια απόλυτα δίκαιη νίκη. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή. Ο Ηλυσιακός έδειξε πως διαθέτει πολύ καλή ομάδα, έκανε την προσπάθειά του, μας δυσκόλεψε σε πολλές περιπτώσεις, όμως σε κάθε μία απ' αυτές είχαμε την απάντηση", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο άσος των "θαλασσί".
"Ολη η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε και πήραμε μια νίκη που την αξίζαμε 100% και δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει. Δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία, ακολουθήσαμε την τακτική μας, είχαμε απαντήσεις σε κάθε δυσκολία που προέκυψε. Γι αυτό και κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα".

"Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό κάνουμε από την αρχή της χρονιάς και δεν πρόκειται να αλλάξει. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Δεν είναι καθόλου εύκολο, διότι πρόκειται για μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην Α1 και θα έρθει στη Ρόδο για να πάρει τη νίκη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και με τη βοήθεια του κόσμου, να πετύχουμε ακόμα μία νίκη".

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα άρχισε η προετοιμασία για το ματς με τα Τρίκαλα, από την έναρξη της οποίας απουσίασαν οι Άγγελος Τσάμης (δέχθηκε γονατιά στον τετρακέφαλο στο ματς με τον Ηλυσιακό) και ο Θοδωρής Ζάρας (γονατιά στους κουλιακούς).




TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ