ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ντόζιερ: "Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο"

Ντόζιερ: "Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο"
Ντόζιερ

Aνήμερα των γενεθλίων του ο Ρόμπερτ Ντόζιερ στάθηκε στη σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ

" Δεν κοιτάμε κάτι άλλο πέρα από το παιχνίδι μας με την ΑΕΚ. Έχουμε ξεχάσει τον αγώνα με το Περιστέρι και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο ματς. Η απόδοσή μας την προηγούμενη αγωνιστική μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση παρά το αποτέλεσμα γιατί πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Αμερικάνος.

" Στον αγώνα με την ΑΕΚ θέλουμε να επαναλάβουμε την καλή μας εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά να τη συνδυάσουμε με νίκη που είναι και το ζητούμενο. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα όμως στην έδρα μας δεν θέλουμε να χάσουμε βαθμούς και θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε να την κρατήσουμε αλώβητη".

"Γι αυτό και θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο την Κυριακή. Η έννοια του να παίζεις εντός έδρας έχει να κάνει με την παρουσία των φιλάθλων. Παίζεις μπροστά σε ανθρώπους που σε υποστηρίζουν, σε χειροκροτούν και σε εμπνέουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό".

"Μπορεί να είμαι ένα από τα καινούρια μέλη της ομάδας αλλά νομίζω ότι μιλάω εκ μέρους όλων των παικτών και καλώ τους φιλάθλους να μας στηρίξουν την Κυριακή στο πολύ σημαντικό για μας παιχνίδι με την ΑΕΚ".

Η προπώληση των εισιτηρίων

Ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια ανέφερε: " Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα προπωλούνται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου 1, τηλ. επικοινωνίας 22410-22261) το Σάββατο 28/11 από τις 10.00 έως και τις 15.00".

"Όσοι φίλοι της ομάδας δεν προλάβουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους το Σάββατο, θα μπορούν να το αγοράσουν την ημέρα του αγώνα (Κυριακή) από τα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 14.30, δηλαδή δύο ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης".









TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ