NBA

Ντράζεν Πέτροβιτς: Σάριτς, Ζούμπατς και Μπογκνάνοβιτς μεταξύ των συμμετεχόντων στο φιλικό στην μνήμη του "Μότσαρτ"

Ο Ντράζεν Πέτροβιτς
Ο Ντράζεν Πέτροβιτς EUROKINISSI

Τα πρώτα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο φιλικό στην μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς κυκλοφόρησαν, με τους Ντάριο Σάριτς, Ίβιτσα Ζούμπατς και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς να αναμένεται να λάμψουν στο Ζάγκρεμπ.

Στις 5 Σεπτεμβρίου το Ζάγκρεμπ θα φορέσει τα γιορτινά του για το φιλικό στην μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς, ο οποίος θα πλησίαζε να κλείσει τα 60 του χρόνια αν δεν είχε πεθάνει σε τροχαίο δυστύχημα στις 7 Ιουνίου 1993.

Ο αδελφός του Ντράζεν, Άτσα, είναι αυτός που πήρε την ευθύνη για ένα παιχνίδι όπου Κροατές διεθνείς θα αντιμετωπίσουν μία μικτή Ευρώπης, με τα πρώτα ονόματα που θα εκπροσωπήσουν την Κροατία να γίνονται ήδη γνωστά. Πρόκειται για τους NBAερς Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Νετς), Ίβιτσα Ζούμπατς (Κλίπερς) και Ντάριο Σάριτς (Νάγκετς), καθώς και τους παλαίμαχους Γκόρνταν Γκίριτσεκ και Ντάμιεν Ρούντεζ.

Στο φιλικό δεν θα πάρουν πάντως μέρος παίκτες της Ζαντάρ, η οποία λόγω των υποχρεώσεών της δεν μπόρεσε να τους δώσει άδεια να αγωνιστούν.

Υπενθυμίζεται ότι στον πάγκο της μικτής Ευρώπης θα κάθεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιους παίκτες θα έχει στην διάθεσή του.

TAGS NBA ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ