ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι"

Ντρούκερ: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι"
INTIME SPORTS

Λίγο πριν από το ξεκίνημα της σημερινής προπόνησης του Άρη στα Ιεροσόλυμα ο Σαρόν Ντρούκερ τοποθετήθηκε για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Eurocup.

"Αγωνιζόμαστε αύριο (σ.σ. Τρίτης) εναντίον της Χάποελ στα Ιεροσόλυμα. Μία ομάδα που έχει το πλεονέκτημα αφού ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη επί της Τσεντεβίτα. Βλέποντας τον εαυτό μας θα πρέπει να καλύψουμε το κενό του Πιρς που δεν θα είναι μαζί μας. Θα προετοιμαστούμε σήμερα και αύριο για να είμαστε έτοιμοι", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ντρούκερ.

Για τον τραυματισμό του Πιρς ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη τόνισε: "Σίγουρα υπολογίζαμε στον Πιέρ. Όχι μόνο για αύριο αλλά σε όλα τα παιχνίδια μας και ειδικότερα στην άμυνά μας. Θα πρέπει να παίξουμε με τους υπόλοιπους που έχουμε. Τους Σλούκα, Κουμπούρα και Χαραλαμπίδη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

Για το τι θα πρέπει να προσέξει αύριο ο Άρης δήλωσε: "Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα στο πικ εν ρολ, να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς αλλά και τα τρίποντά τους όπως και κάποιες άλλες λεπτομέρειες".

Για το αν οι παίκτες του έχουν ξεχάσει την ήττα από το Περιστέρι δήλωσε: "Είναι μία ήττα που ήρθε μετά από ένα σερί τεσσάρων νικών μας δείχνοντας ότι είμαστε σε καλή κατ. Μας κόστισε και η ήττα και η απώλεια του Πιρς και περιμένω να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα μου".

Για το αν μία νίκη επί της Χάποελ θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του υποστήριξε: "Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά αν κερδίσουμε θα είναι κάτι πολύ καλό για μας".

Για το ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία ομάδα της πατρίδας του είπε: "Σίγουρα είναι λίγο περίεργη κατάσταση. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο όπου είχα έδρα ως προπονητης της Χάποελ Ιερουσαλήμ και θα πρέπει να το ξεπεράσω".

Για το τι θα πει στους παίκτες του για την ατμόσφαιρα σημείωσε: "Όσο περισσότερο κόσμο θα έχει το γήπεδο τόσο καλύτερο θα είναι για μας γιατί αποδίδουμε καλύτερα".

Από την πλευρά του ο πλέι μέικερ του Άρη, Φάνης Κουμπούρας, δήλωσε: "Σίγουρα ο αυριανός αγώνας με τη Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ για τη 2η αγωνιστική του Eurocup είναι δύσκολος. Προερχόμαστε από μια νίκη στο Eurocup απέναντι στην Αζόφμας και από μια κακή εμφάνιση και ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ συνδυάζοντας την και με νίκη ώστε να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα και να ανέβουμε ψυχολογικά".

Κι όσο για την ήττα από το Περιστέρι εν όψει της αυριανής μάχης δήλωσε: "Η ομάδα μας στηρίζεται στον αιφνιδιασμό. Στον αγώνα με το Περιστέρι δεν καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα και να σκοράρουμε εύκολα από αυτό το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει.

Αύριο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά του παιχνιδιού, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ