ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Μας ταιριάζει ο Τάκερ"

Ντρούκερ: "Μας ταιριάζει ο Τάκερ"

Τη νίκη με 83-47 επί του Πιερικού/Αρχέλαου πήρε ο Άρης το απόγευμα του Σαββάτου στο "Αλεξάνδρειο". Στη σκληρή δουλειά που γίνεται στάθηκε ο Ντρούκερ.

Τον πρώτο του φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσε ο Άρης το Σάββατο στο "Αλεξάνδρειο" Μέλαθρο κόντρα στον Πιερικό/Αρχέλαο.

Στη διάρκεια αυτού ο Ισραηλινός προπονητής της ομάδας, Σαρόν Ντρούκερ, είχε την δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. Επίσης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Τα δεκάλεπτα: 17-10, 42-16, 65-38, 83-47


Μετά το τέλος της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με τον Πιερικό/Αρχέλαο, ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε πως: " Το σημερινό παιχνίδι ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς. Αυτό που είπα στους παίκτες μου πριν τον αγώνα ήταν ότι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος αλλά το να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας.

Είχαμε καλή παρουσία και προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας. Δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα βάζουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας ώστε να βελτιωνόμαστε. Φυσικά και κάνουμε λάθη αλλά σκοπός μας είναι να μαθαίνουμε από αυτά".

Αναφορικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Πι Τζέι Τάκερ δήλωσε: " Τον Πι Τζέι τον παρακολουθώ πολλά χρόνια. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλούς τομείς καθώς μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις. Είναι ηγετική προσωπικότητα και ταιριάζει στην ομάδα μας. Είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν φοβάται τις προκλήσεις. Θα προσπαθήσουμε όλοι ώστε να τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα και στον τρόπο παιχνιδιού μας".

Τέλος στην αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει στο Μπόρμιο της Ιταλίας την ερχόμενη Τρίτη(31/08) δεν θα συμπεριληφθεί ο Χρήστος Παπανικολάου καθώς έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση του. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έκρινε ότι ο παίκτης πρέπει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ