ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Όσο πιο καλά μπορούμε"

Ντρούκερ: "Όσο πιο καλά μπορούμε"
Ντρούκερ

Με μία απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο και σε αναμονή του τι μέλλει γενέσθαι με το σαββατιάτικο τζάμπολ της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη.

Ο Σαρόν Ντρούκερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Δημήτρη Βεργίνη αλλά και στον Κώστα Σλούκα μετά τον όρο της συμφωνίας του δανεισμού του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη δήλωσε: "Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, θα προετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε, ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να πιέσουμε στην άμυνα και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100% των δυνάμεών μας μέσα στο γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Σλούκα, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του με άλλους τρόπους. Είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε μπροστά στον κόσμο μας και περιμένουμε να μας στηρίξει με τον τρόπο που αυτός ξέρει".


Κι όσο για τον Άντονι Τάκερ ο Αμερικανός δυναμικός φόργουορντ του Άρη δήλωσε: " Αύριο θα αγωνιστούμε με τον Ολυμπιακό, μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει και να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε ώστε να καταφέρουμε κάτι καλό"
.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ