ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Ψάχνουμε παίκτες"

Ντρούκερ: "Ψάχνουμε παίκτες"
INTIME SPORTS

Στη δύσκολη συνέχεια αναφέρθηκε ο Σαρόν Ντρούκερ μετά τη νίκη του Άρη επί της Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο.

" Κερδίσαμε και έχουμε ήδη βγει πρώτοι στον όμιλο οπότε δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω", είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ισραηλινός κόουτς.

" Βέβαια αυτή η πρωτιά δεν λέει κάτι για την επόμενη φάση απλά θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και με τη νίκη το καταφέραμε".

" Ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική σημασία, αλλά η περηφάνια μας σαν ομάδα μας επέβαλε να κερδίσουμε και αυτό κάναμε".

"Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Η Λεμάν είναι μια εκαιρετική ομάδα και για λίγο έμεινε εκτός Ευρωλίγκας. Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε καλά απέναντι σε κάθε αντίπαλο εάν θέλουμε να οδηγηθούμε στη φάση των "8".

Για ενδεχόμενες αλλαγές και περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της ομάδος, είπε: " Πάντα σκεπτόμαστε πως θα βελτιώσουμε την ομάδα, σύμφωνα με τους περιορισμούς του μπάτζετ μας. Αγωνιζόμασταν χωρίς πλήρη σύνθεση το προηγούμενο διάστημα αλλά αυτό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει ώστε να ενισχύσει την ομάδα, θα είναι καλό. Ψάχνουμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο ακόμη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ