ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Σε αναμονή απαντήσεων"

Ντρούκερ: "Σε αναμονή απαντήσεων"
Βιντένοφ

Tη Δευτέρα μετέβη στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας η αποστολή του Άρη που θα πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για τον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (16/08) η αποστολή του Άρη όπου θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο για να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σαρόν Ντρούκερ, θα έχει στην διάθεσή του τους εξής παίκτες: Νίκο Χατζηβρέττα, Χρήστο Ταπούτο, Γάϊο Σκορδίλη, Λίνο Χρυσικόπουλο, Πιέρ Πιρς, Ντέγιαν Μπορόβνιακ, Χρήστο Παπανικολάου, Σπύρο Μούρτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη καθώς και τους καλαθοσφαιριστές από το εφηβικό τμήμα: Χαράλαμπο Σικαλίδη, Λευτέρη Μποχωρίδη και Αργύρη Σιώπη.

Όσο για τον Μάριο Ματαλόν ο διεθνής πλέι μέικερ μετά από χθεσινή επικοινωνία του εκπροσώπου του με τον Ισραηλινό τεχνικό του Άρη ευχαρίστησε για την παρουσία του στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας και αποχώρησε ενώ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα μείνει μέχρι να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του σε Καβάλα ή Πανιώνιο. Άλλωστε, ο Μπράιαντ Ντάνστον αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη το μεσημέρι (13:30).

" Πιστεύω ότι ήταν μία καλή εβδομάδα με πολύ και σκληρή δουλειά από όλους τους παίκτες που έδειξαν επαγγελματικό πρόσωπο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις πριν την αναχώρηση της αποστολής για τον Άγιο Νικόλαο ο Ντρούκερ και συνέχισε: " Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας και τι θέλουμε να πετύχουμε αν και δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας".

Σχετικά με την πορεία των συζητήσεων με τους μεταγραφικούς στόχους ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη σχολίασε: " Οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Εξετάζουμε με προσοχή την ελληνική αγορά για παίκτες που θα ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και περιμένουμε παίκτες που θέλουμε να αποκτήσουμε να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους. Ωστόσο το ιδανικό θα ήτανε να ήμασταν όλοι μαζί για έναν μήνα πριν από το πρώτο μας παιχνίδι".

Όσο για την αλλαγή των κανονισμών και ειδικότερα την μεταφορά του τριπόντου στα 6.75μ. από τα 6.25μ. και την αλλαγή της ρακέτας είπε: " Πηγαίνουμε πιο κοντά στο ΝΒΑ και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά χωρίς όμως να έχουμε το μυαλό μας εκεί", για να ολοκληρώσει απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την οργάνωση του Άρη πως: " Είναι επιπέδου Ευρωλίγκα. Το ήξερα και το διαπίστωσα".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Ταπούτος ο οποίος παρουσιάζεται στο στρατό την Τετάρτη, δήλωσε: " Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για όλους μας και πάμε να συνεχίσουμε την σκληρή μας δουλειά στην Νάουσα όπου ξέρουμε πως το πρόγραμμα θα είναι επίπονο. Γνωρίζουμε όμως ότι θα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις με αυτό που έχουμε να είναι ο Θεός να συνεχίσει να μας έχει υγιείς".

Αφού επανέλαβε πως είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα για τον ίδιο να φοράει την φανέλα του Άρη σε ερώτηση για την αλλαγή των κανονισμών είπε: " Θα πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι με την επίθεση να αποκτάει πλεονέκτημα παρά το ότι απομακρύνθηκε το τρίποντο".

Στα μεταγραφικά στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου το όνομα του διεθνή Βούλγαρου σμολ φόργουορντ Φιλίπ Βιντένοφ επανήλθε στο προσκήνιο αφού αποτελεί τον διακαή πόθο του Ντρούκερ για την θέση στην βασική πεντάδα. Για τον λόγο αυτό και υπήρξαν εκ νέου επαφές του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, με τον εκπρόσωπό του για να κατεβάσει τις απαιτήσεις του από τις 180.000 ευρώ.

Τέλος, στο "Αλεξάνδρειο" αναμένουν την λύση του συμβολαίου του Κώστα Χαραλαμπίδη με τον Πανελλήνιο για να ολοκληρώσουν την απόκτησή του ενώ συνεχίζουν να παρακολουθούν την περίπτωση του Κώστα Σλούκα του Ολυμπιακού επιθυμώντας την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού για την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ