ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας"

Ντρούκερ: "Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας"
Ντρούκερ INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, σε δηλώσεις του για τον αυριανό (29/09, 18:00) πρώτο αγώνα κόντρα στην Λουκόιλ Ακαντέμικ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Eurocup στάθηκε στην ομαδική δουλειά για την επίτευξη του στόχου.

O Ισραηλινός τεχνικός στην αρχική του τοποθέτηση επισήμανε: " Η Λουκόιλ Ακαντέμικ είναι μια ομάδα η οποία έχει κάνει κάποια βήματα μπροστά με σκοπό να μας δείξει ότι μπορεί να μας αποκλείσει. Έχει αποκτήσει τον Κάμπολα, έχει την εμπειρία του Στόικοβ, έχει δυο καλούς αμερικανούς παίκτες, τον Τζέιμς και τον Μπάουμαν, όπως και κάποιους καλούς βούλγαρους παίκτες".

" Πρόκειται λοιπόν για μια καλή ομάδα η οποία είναι και Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας. Τους έχουμε "μελετήσει" όλες αυτές τις μέρες. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να τους περιορίσουμε όπως επίσης και τα στοιχεία πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε".

"Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στους εαυτούς μας ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στο συγκεκριμένο αγώνα. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να παραμείνουμε υγιείς, καθώς το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούμαστε από πολλούς τραυματισμούς".

Αναφορικά με τους τραυματίες Πιέρ Πιρς και Γάιο Σκορδίλη ο προπονητής των "κιτρίνων" τόνισε: " Ο Πιέρ (Πιρς) δεν προπονείται με την ομάδα τις τελευταίες δέκα μέρες. Έτσι οφείλουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Φυσικά ο ίδιος θέλει πάρα πολύ για αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι όπως θα ήθελε ο κάθε επαγγελματίας παίκτης.

Πάνω από όλα πρέπει να είναι υγιείς όλοι οι παίκτες ώστε να μας δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. Από την άλλη ο Γάιος (Σκορδίλης) είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα και είναι έτοιμος να μας βοηθήσει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ