ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Θα δώσουμε τα πάντα"

Ντρούκερ: "Θα δώσουμε τα πάντα"
Βεργίνης

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι (25/09, 18:00) στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, δεν θα έχει για ένα ακόμη παιχνίδι στην διάθεσή του τον Αμερικανό γκαρντ Πιέρ Πιρς του οποίου ο αντικαταστάτης συνεχίζει να αναζητείται.

Ο Ισραηλινός τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.arisbc.gr, αναφερόμενος στην αυριανή μάχη τόνισε: " Μετά τη νίκη μας την Τετάρτη (22/09) κόντρα στους Ίκαρους Σερρών πρέπει να αντιμετωπίσουμε στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Ανδρών μια καλή ομάδα όπως είναι το Περιστέρι".

"Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα και θα παίξουμε ομαδικά. Αυτή είναι η δύναμή μας και αυτό είναι το στοιχείο που επιθυμούμε να παρουσιάσουμε στο αυριανό (25/09) παιχνίδι".

"Θέλουμε να δείξουμε ότι ο Άρης παίζει σαν ομάδα και δεν αγωνίζεται ο καθένας για τον εαυτό του. Για εμάς το σημαντικότερο είναι η ομάδα να κερδίζει τον κάθε αγώνα και όχι ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ ή ποιος πήρε τα περισσότερα ριμπάουντ".

Αναφορικά με τους φιλάθλους του Άρη, που για πρώτη φορά φέτος θα παρακολουθήσουν την ομάδα από κοντά, ο Ισραηλινός τεχνικός επισήμανε: " Δεν είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Είδαμε όλοι την Τετάρτη στις Σέρρες πόσο μεγάλη ώθηση μας έδωσε η παρουσία τους στο γήπεδο των Σερρών".

"Ήταν πραγματικά μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς. Γέμισαν το μισό γήπεδο και δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν. Όλοι οι παίκτες μας ήταν κατενθουσιασμένοι με τους φίλους του Άρη. Γνωρίζουμε επίσης ότι θα έχουμε τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, γι’ αυτό κι εμείς σε κάθε αγώνα θα προσπαθούμε να παίζουμε δυνατά, με πάθος και κυρίως ως ομάδα ώστε να ευχαριστούμε τους εκπληκτικούς φιλάθλους μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ